Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu Parti Nevşehir’e İYİ Gelmedi

SİYASET 07.11.2017 - 18:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bu Parti Nevşehir’e İYİ Gelmedi

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Başkanlığına yapılan atama büyük şaşkınlık yarattı.
  İYİ Parti Genel Merkezi tarafından bugün Nevşehir’in de aralarında bulunduğu 30 ile İl başkanı ataması yaptı. İYİ Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevine Serkan Canpolat ismi atandı. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan sürpriz atama sonrasında herkes kim bu Serkan Canpolat sorusunu sorarken Canpolat’ın Nevşehirli olmadığı  ve Nevşehir’de kimsenin tanımadığı ortaya çıktı.   İYİ Parti Kurucular kurulu üyesi olan Göksel Taşçı ise İl Başkanlığı ataması yapılmasının ardından sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmazken gazetecilerin ise telefonlarını cevapsız bırakması İYİ Parti’de daha ilk günden kazan mı kaynıyor sorusunu akıllara getirdi.   İsmi İYİ Parti olan ve Türkiye İyi olacak sloganıyla yola çıkan Meral Akşener ve ekibinin ilk günden Nevşehir’e İYİ gelmediği şimdilerde konuşulan konuların başında gelmesi dikkatlerden kaçmadı. 
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Başkanlığına yapılan atama büyük şaşkınlık yarattı.

 

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından bugün Nevşehir’in de aralarında bulunduğu 30 ile İl başkanı ataması yaptı. İYİ Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevine Serkan Canpolat ismi atandı. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan sürpriz atama sonrasında herkes kim bu Serkan Canpolat sorusunu sorarken Canpolat’ın Nevşehirli olmadığı  ve Nevşehir’de kimsenin tanımadığı ortaya çıktı.

 

İYİ Parti Kurucular kurulu üyesi olan Göksel Taşçı ise İl Başkanlığı ataması yapılmasının ardından sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmazken gazetecilerin ise telefonlarını cevapsız bırakması İYİ Parti’de daha ilk günden kazan mı kaynıyor sorusunu akıllara getirdi.

 

İsmi İYİ Parti olan ve Türkiye İyi olacak sloganıyla yola çıkan Meral Akşener ve ekibinin ilk günden Nevşehir’e İYİ gelmediği şimdilerde konuşulan konuların başında gelmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.