Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bucaspor oynadı, Nevşehir Belediyespor izledi

SPOR 24.03.2021 - 15:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bucaspor oynadı, Nevşehir Belediyespor izledi

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Bucaspor’a 2-0 mağlup oldu.
  3.Lig 1.Grupta bu sene kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehir Belediyespor şampiyonluk yolunda mücadele eden Bucaspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın ilk düdüğünden itibaren arzulu bir oyun sergileyen ev sahibi ekip Bucaspor karşılaşmanın 42.dakikasında Oğuz ve 45.dakikasında Tunç Murat Behram’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. İlk yarı da ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.   Maçın ikinci yarısında da sahada üstün oyun sergileyen yine ev sahibi ekip Bucaspor olurken Nevşehir Belediyesporlu futbolcuların oyunu bir seyirci gibi izlemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Maçın ikinci yarısına değişikliklerle başlayan Nevşehir Belediyespor arzu ettiği oyunu sergileyememesinin ardından maç Bucaspor’un ilk yarıda bulduğu goller ile 2-0 sona erdi.   Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor 12.sırada ki yerini korudu.   1.Grupta haftanın sonuçları:   Diyarbekirspor: 1 Fatsa Belediyespor: 0   Payasspor: 1 Antalya Kemerspor: 1   Manisaspor: 0 Kızılcabölükspor: 0   Bucaspor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0   Belediye Derince: 3 Çankaya F.K: 1   Ofspor: 1 Edirnesspor: 1   Arnavutköy Belediyespor: 1 Yeşilyurt Belediyespor:2   1877 Alemdağ: 1 Hopasspor: 0
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Bucaspor’a 2-0 mağlup oldu.

 

3.Lig 1.Grupta bu sene kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehir Belediyespor şampiyonluk yolunda mücadele eden Bucaspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın ilk düdüğünden itibaren arzulu bir oyun sergileyen ev sahibi ekip Bucaspor karşılaşmanın 42.dakikasında Oğuz ve 45.dakikasında Tunç Murat Behram’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. İlk yarı da ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında da sahada üstün oyun sergileyen yine ev sahibi ekip Bucaspor olurken Nevşehir Belediyesporlu futbolcuların oyunu bir seyirci gibi izlemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Maçın ikinci yarısına değişikliklerle başlayan Nevşehir Belediyespor arzu ettiği oyunu sergileyememesinin ardından maç Bucaspor’un ilk yarıda bulduğu goller ile 2-0 sona erdi.

 

Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor 12.sırada ki yerini korudu.

 

1.Grupta haftanın sonuçları:

 

Diyarbekirspor: 1 Fatsa Belediyespor: 0

 

Payasspor: 1 Antalya Kemerspor: 1

 

Manisaspor: 0 Kızılcabölükspor: 0

 

Bucaspor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

 

Belediye Derince: 3 Çankaya F.K: 1

 

Ofspor: 1 Edirnesspor: 1

 

Arnavutköy Belediyespor: 1 Yeşilyurt Belediyespor:2

 

1877 Alemdağ: 1 Hopasspor: 0

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.