Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bugün günlerden Nevşehir Belediyespor

SPOR 19.01.2020 - 12:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bugün günlerden Nevşehir Belediyespor

Nevşehir Belediyespor, ligin ikinci devresinin ilk iç saha maçında bugün saat 13.30’da Pazarspor ile karşılaşacak.
  Nevşehir Belediyespor, ligin ikinci devresinin ilk iç saha maçında bugün saat 13.30’da Pazarspor ile karşılaşacak. Ligde 4. sırada bulunan rakibini yenerek yeni bir galibiyet serisi başlatmak isteyen kırmızı beyazlı ekibin bu maçtaki en büyük kozu 41 günlük aranın ardından buluşacağı taraftarları olacak.   TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 19. haftasında bugün Pazarspor ile karşılaşacak. Yenilenen Gazi Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan müsabakayı İstanbul bölgesi klasman hakemlerinden Fevzi Erdem Akbaş yönetecek.   Kırmızı beyazlı ekipte, son oynanan Diyarbekirspor maçında gördüğü kırmızı kart dolayısıyla Mehmet Tosun ve sarı kart cezalıları Onur ve Okan Duran’ın yanı sıra sakatlığı süren Hasan Çelik ve geçirdiği ameliyat sonrası takımla çalışmalara yeni başlayan Youssef Yeşilmen bu maçta forma giyemeyecek.   Hafta içi takımla birlikte çalışan Sinan Uzun ve Ziya Şakar ise teknik heyetin görev vermesi halinde sahada olacak.
Nevşehir Belediyespor, ligin ikinci devresinin ilk iç saha maçında bugün saat 13.30’da Pazarspor ile karşılaşacak.

 

Nevşehir Belediyespor, ligin ikinci devresinin ilk iç saha maçında bugün saat 13.30’da Pazarspor ile karşılaşacak. Ligde 4. sırada bulunan rakibini yenerek yeni bir galibiyet serisi başlatmak isteyen kırmızı beyazlı ekibin bu maçtaki en büyük kozu 41 günlük aranın ardından buluşacağı taraftarları olacak.

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 19. haftasında bugün Pazarspor ile karşılaşacak. Yenilenen Gazi Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan müsabakayı İstanbul bölgesi klasman hakemlerinden Fevzi Erdem Akbaş yönetecek.

 

Kırmızı beyazlı ekipte, son oynanan Diyarbekirspor maçında gördüğü kırmızı kart dolayısıyla Mehmet Tosun ve sarı kart cezalıları Onur ve Okan Duran’ın yanı sıra sakatlığı süren Hasan Çelik ve geçirdiği ameliyat sonrası takımla çalışmalara yeni başlayan Youssef Yeşilmen bu maçta forma giyemeyecek.

 

Hafta içi takımla birlikte çalışan Sinan Uzun ve Ziya Şakar ise teknik heyetin görev vermesi halinde sahada olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.