Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bugün Nevşehirspor'un Yanında Olmazsanız Ne Zaman Olacaksınız?

NEVŞEHİR 07.04.2018 - 15:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bugün Nevşehirspor'un Yanında Olmazsanız Ne Zaman Olacaksınız?

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesinde grupta zorlu Ceyhan deplasmanında Ceyhanspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Nevşehirspor tüm siyasilerin ve bürokratların desteğini bekliyor.
  BAL Ligi 5.grupta yarın grupta ki son maçında Ceyhanspor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor yarın elde edeceği 3 puan sonrasında 13 yıllık profesyonel lig özlemine adeta son verecek. Nevşehirspor taraftarları adeta Ceyhan’a akın etmesi beklenirken gözler Nevşehir’de siyasiler ve bürokratlara çevrildi.   Nitekim her seçimde seçim malzemesi olarak Nevşehirspor taraftarlarıyla bir araya gelen siyasiler bugüne kadar türlü türlü vaatler ile adeta taraftarların ağzına bal çalmasının ardından beklenen gün çattı geldi. Her seferinde Nevşehirspor’u taraftarlar ile buluşmak için bahane eden siyasilerin Ceyhanspor maçında Nevşehirspor’a destek olmak için Ceyhan’a gidip gitmeyeceği merak konusu oldu. Bugüne kadar türlü türlü bahaneler ile her seferinde Nevşehirspor ve taraftarlarının yanındayız mesajı veren siyasiler ve bürokratların bakalım ne kadar yanında olduğu yarın ki Ceyhan maçında belli olacak.   Taraftarlar ise kendilerini hiç değilse bu deplasmanda gerek siyasilerin gerekse de bürokratları yanlarında görmek istediği bugün değilse ne zaman sorusunu yanıt aradıklarını belirttiler.
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesinde grupta zorlu Ceyhan deplasmanında Ceyhanspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Nevşehirspor tüm siyasilerin ve bürokratların desteğini bekliyor.

 

BAL Ligi 5.grupta yarın grupta ki son maçında Ceyhanspor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor yarın elde edeceği 3 puan sonrasında 13 yıllık profesyonel lig özlemine adeta son verecek. Nevşehirspor taraftarları adeta Ceyhan’a akın etmesi beklenirken gözler Nevşehir’de siyasiler ve bürokratlara çevrildi.

 

Nitekim her seçimde seçim malzemesi olarak Nevşehirspor taraftarlarıyla bir araya gelen siyasiler bugüne kadar türlü türlü vaatler ile adeta taraftarların ağzına bal çalmasının ardından beklenen gün çattı geldi. Her seferinde Nevşehirspor’u taraftarlar ile buluşmak için bahane eden siyasilerin Ceyhanspor maçında Nevşehirspor’a destek olmak için Ceyhan’a gidip gitmeyeceği merak konusu oldu. Bugüne kadar türlü türlü bahaneler ile her seferinde Nevşehirspor ve taraftarlarının yanındayız mesajı veren siyasiler ve bürokratların bakalım ne kadar yanında olduğu yarın ki Ceyhan maçında belli olacak.

 

Taraftarlar ise kendilerini hiç değilse bu deplasmanda gerek siyasilerin gerekse de bürokratları yanlarında görmek istediği bugün değilse ne zaman sorusunu yanıt aradıklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.