MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Buklet Fabrikası için mülakat Cuma günü yapılacak

NEVŞEHİR 30.09.2020 - 19:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Buklet Fabrikası için mülakat Cuma günü yapılacak

Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyet gösterecek olan Buklet Fabrikası’nda 12 kişilik Dikiş İşçisi pozisyonunda çalışmak için başvuruda bulunan adayların uygulamalı sınav sonuçları açıklandı.
  Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyet gösterecek olan Buklet Fabrikası’nda 12 kişilik Dikiş İşçisi pozisyonunda çalışmak için başvuruda bulunan adayların uygulamalı sınav sonuçları açıklandı. Uygulamalı sınavı başarıyla geçen 22 kişi ve Makine Teknikeri-Teknisyeni pozisyonu için başvuruda bulunan 8 aday için 2 Ekim Cuma günü mülakat yapılacak.   Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’den yapılan açıklamada; Buklet Fabrikası’nda çalışmak üzere İŞKUR’a Dikiş İşçisi pozisyonu için 72, Makine Teknikeri-Teknisyeni pozisyonu için ise 8 kişinin başvuruda bulunduğu hatırlatıldı.   12 kişilik alımın yapılacağı Dikiş İşçisi pozisyonu için başvuruda bulunan 72 aday için 29 Eylül Salı günü uygulamalı sınav yapıldığını belirten şirket yetkilileri söz konusu sınava 55 kişinin katıldığı ve yapılan değerlendirme sonucu 22 kişinin sınavı başarı ile tamamlandığını açıkladı.   Uygulamalı sınavda başarı gösteren 22 aday ile birlikte Makine Teknikeri-Teknisyeni pozisyonu için başvuruda bulunan 8 kişi için 2 Ekim 2020 Cuma günü sabah saat 09.00’da Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’nin Kültür Park içerisinde bulunan idari binasında mülakata yapılacağı duyuruldu
Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyet gösterecek olan Buklet Fabrikası’nda 12 kişilik Dikiş İşçisi pozisyonunda çalışmak için başvuruda bulunan adayların uygulamalı sınav sonuçları açıklandı.

 

Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyet gösterecek olan Buklet Fabrikası’nda 12 kişilik Dikiş İşçisi pozisyonunda çalışmak için başvuruda bulunan adayların uygulamalı sınav sonuçları açıklandı. Uygulamalı sınavı başarıyla geçen 22 kişi ve Makine Teknikeri-Teknisyeni pozisyonu için başvuruda bulunan 8 aday için 2 Ekim Cuma günü mülakat yapılacak.

 

Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’den yapılan açıklamada; Buklet Fabrikası’nda çalışmak üzere İŞKUR’a Dikiş İşçisi pozisyonu için 72, Makine Teknikeri-Teknisyeni pozisyonu için ise 8 kişinin başvuruda bulunduğu hatırlatıldı.

 

12 kişilik alımın yapılacağı Dikiş İşçisi pozisyonu için başvuruda bulunan 72 aday için 29 Eylül Salı günü uygulamalı sınav yapıldığını belirten şirket yetkilileri söz konusu sınava 55 kişinin katıldığı ve yapılan değerlendirme sonucu 22 kişinin sınavı başarı ile tamamlandığını açıkladı.

 

Uygulamalı sınavda başarı gösteren 22 aday ile birlikte Makine Teknikeri-Teknisyeni pozisyonu için başvuruda bulunan 8 kişi için 2 Ekim 2020 Cuma günü sabah saat 09.00’da Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’nin Kültür Park içerisinde bulunan idari binasında mülakata yapılacağı duyuruldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.