Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Buklet Fabrikasına alınacak olan personel için uygulamalı sınav ve mülakat yapılacak

NEVŞEHİR 26.09.2020 - 09:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Buklet Fabrikasına alınacak olan personel için uygulamalı sınav ve mülakat yapılacak

Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyet gösterecek olan Buklet Fabrikası’nda çalışmak için başvuruda bulunan adaylar uygulamalı sınava ve mülakata tabi tutulacak.
  Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyet gösterecek olan Buklet Fabrikası’nda çalışmak için başvuruda bulunan adaylar uygulamalı sınava ve mülakata tabi tutulacak.   Konuyla ilgili olarak Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’den yapılan açıklamada; Kapalı Pazaryeri altında kuruluş çalışmaları devam eden Buklet Fabrikası’nda ilk etapta 12 Dikiş İşçisi ve 3 Makine Teknisyeni-Teknikeri çalıştırılacağı belirtildi.   Fabrikada çalıştırılacak olan işçilerin alımı için 21 Eylül 2020 Pazartesi günü İŞKUR aracılığı ile ilana çıkıldığı ve söz konusu pozisyonlar için aranılan şartları yerine getiren 64 kişinin başvurusunun 08.30-19.00 saatleri arasında kabul edildiği açıklandı.   Dikiş işçisi pozisyonu için başvuru da bulunan 64 kişi için 29 Eylül 2020 Salı günü uygulamalı sınav yapılacağını belirten Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş yetkilileri,   “32’şerli iki ayrı gruba ayrılan adaylar içerisinde 1. Grupta yer alanlar 29 Eylül Salı günü sabah saat 09.00, ikinci grupta yer alanlar ise öğleden sonra 13.00’da Paşa Konağı içerisinde uygulamalı sınava tabi tutulacaklar. Uygulamalı sınavda başarı gösterenlerin isim listeleri aynı gün akşam 18.00’da belediyemiz web sitesi üzerinden açıklanacak olup sınavı başarıyla geçen adaylar yine iki ayrı grup halinde 1-2 Ekim 2020 tarihlerinde Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’nin Kültür Park içerisinde bulunan idari binasında mülakata davet edilecekler. Makine Teknikeri-Teknisyeni pozisyonu için İŞKUR aracılığıyla başvuruda bulunan adaylar da 2 Ekim 2020 Cuma günü yine Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’nin Kültür Park içerisinde bulunan idari binasında mülakata davet edilecekler.” açıklamasında bulundu.   Uygulamalı sınav ve mülakata davet edilen adayların listesi şu şekilde                 
Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyet gösterecek olan Buklet Fabrikası’nda çalışmak için başvuruda bulunan adaylar uygulamalı sınava ve mülakata tabi tutulacak.

 

Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyet gösterecek olan Buklet Fabrikası’nda çalışmak için başvuruda bulunan adaylar uygulamalı sınava ve mülakata tabi tutulacak.

 

Konuyla ilgili olarak Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’den yapılan açıklamada; Kapalı Pazaryeri altında kuruluş çalışmaları devam eden Buklet Fabrikası’nda ilk etapta 12 Dikiş İşçisi ve 3 Makine Teknisyeni-Teknikeri çalıştırılacağı belirtildi.

 

Fabrikada çalıştırılacak olan işçilerin alımı için 21 Eylül 2020 Pazartesi günü İŞKUR aracılığı ile ilana çıkıldığı ve söz konusu pozisyonlar için aranılan şartları yerine getiren 64 kişinin başvurusunun 08.30-19.00 saatleri arasında kabul edildiği açıklandı.

 

Dikiş işçisi pozisyonu için başvuru da bulunan 64 kişi için 29 Eylül 2020 Salı günü uygulamalı sınav yapılacağını belirten Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş yetkilileri,

 

“32’şerli iki ayrı gruba ayrılan adaylar içerisinde 1. Grupta yer alanlar 29 Eylül Salı günü sabah saat 09.00, ikinci grupta yer alanlar ise öğleden sonra 13.00’da Paşa Konağı içerisinde uygulamalı sınava tabi tutulacaklar. Uygulamalı sınavda başarı gösterenlerin isim listeleri aynı gün akşam 18.00’da belediyemiz web sitesi üzerinden açıklanacak olup sınavı başarıyla geçen adaylar yine iki ayrı grup halinde 1-2 Ekim 2020 tarihlerinde Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’nin Kültür Park içerisinde bulunan idari binasında mülakata davet edilecekler. Makine Teknikeri-Teknisyeni pozisyonu için İŞKUR aracılığıyla başvuruda bulunan adaylar da 2 Ekim 2020 Cuma günü yine Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’nin Kültür Park içerisinde bulunan idari binasında mülakata davet edilecekler.” açıklamasında bulundu.

 

Uygulamalı sınav ve mülakata davet edilen adayların listesi şu şekilde

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.