Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bursa-İstanbul Seferini Yapan İDO’da Kapadokya Tanıtılıyor

TURİZM 20.12.2017 - 13:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bursa-İstanbul Seferini Yapan İDO’da Kapadokya Tanıtılıyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesi Bursa-İstanbul seferlerini yapan İDO’da tanıtılıyor.
  Bursa-İstanbul seferlerini düzenleyen İDO’da Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesi tanıtılıyor. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ile yapılan röportajda Belediye Başkanı Cingil tüm Türkiye’yi Kapadokya’ya davet ediyor.   Nevşehirli bir hemşerimiz tarafından haber merkezimize gönderilen mesajda, Bursa İstanbul seferleri yapan İDO ile yolculuk yaptığım esnada yapılan yayınlarda, Göreme ve Kapadokya tanıtımı yapıyor. Aynı zamanda Göreme belediye başkanı Nuri Cingil’in göremeye daveti yayınlanıyor. Bir Nevşehirli olarak yolculuk sırasında Göreme tanıtımının yapılması ve belediye başkanının daveti beni çok gururlandırdı” diyerek mutluluğunu paylaştı.   
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesi Bursa-İstanbul seferlerini yapan İDO’da tanıtılıyor.

 

Bursa-İstanbul seferlerini düzenleyen İDO’da Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesi tanıtılıyor. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ile yapılan röportajda Belediye Başkanı Cingil tüm Türkiye’yi Kapadokya’ya davet ediyor.

 

Nevşehirli bir hemşerimiz tarafından haber merkezimize gönderilen mesajda, Bursa İstanbul seferleri yapan İDO ile yolculuk yaptığım esnada yapılan yayınlarda, Göreme ve Kapadokya tanıtımı yapıyor. Aynı zamanda Göreme belediye başkanı Nuri Cingil’in göremeye daveti yayınlanıyor. Bir Nevşehirli olarak yolculuk sırasında Göreme tanıtımının yapılması ve belediye başkanının daveti beni çok gururlandırdı” diyerek mutluluğunu paylaştı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.