Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bursluluk Sınavı Birincisinin Tercihi Kardelen Koleji Oldu

NEVŞEHİR 05.07.2017 - 15:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bursluluk Sınavı Birincisinin Tercihi Kardelen Koleji Oldu

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Şampiyonları Bir Araya Topluyor.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Şampiyonları Bir Araya Topluyor.   Nevşehir geneli yapılan bursluluk sınavı birincisi Nihat Taha Koyuncu tercihini Kardelenden yana kullandı.   Bursluluk sınavı birincisi Kardelen Kolejine kayıt yaptırmasının ardından İlköğretim müdür yardımcısı Barış Bağcı şu açıklamalarda bulundu; “Öncelikli olarak her biri alanında uzman, özel okul deneyimi bulunan lider kadromuz bu yönüyle kurumumuzu yaptıkları çalışmalarla her daim zirveye taşımıştır. Bizler Kardelen ilköğretim okulu olarak öğrencilerimize akademik ve sosyal yönden maksimum düzeyde verim sağlama hedefindeyiz. 1994 yılından itibaren öğrenmeye dayalı eğitim sistemini benimsemiş olan ve “Geleceğin Liderlerini Yetiştiren” Kardelen Eğitim Kurumları her yıl olduğu gibi bu yılda başarılarına başarı katarak öğrencilerini en iyi lise ve üniversitelerine yerleştirmenin gururunu yaşıyor. dedi  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Şampiyonları Bir Araya Topluyor.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Şampiyonları Bir Araya Topluyor.

 

Nevşehir geneli yapılan bursluluk sınavı birincisi Nihat Taha Koyuncu tercihini Kardelenden yana kullandı.

 

Bursluluk sınavı birincisi Kardelen Kolejine kayıt yaptırmasının ardından İlköğretim müdür yardımcısı Barış Bağcı şu açıklamalarda bulundu; “Öncelikli olarak her biri alanında uzman, özel okul deneyimi bulunan lider kadromuz bu yönüyle kurumumuzu yaptıkları çalışmalarla her daim zirveye taşımıştır. Bizler Kardelen ilköğretim okulu olarak öğrencilerimize akademik ve sosyal yönden maksimum düzeyde verim sağlama hedefindeyiz.

1994 yılından itibaren öğrenmeye dayalı eğitim sistemini benimsemiş olan ve “Geleceğin Liderlerini Yetiştiren” Kardelen Eğitim Kurumları her yıl olduğu gibi bu yılda başarılarına başarı katarak öğrencilerini en iyi lise ve üniversitelerine yerleştirmenin gururunu yaşıyor. dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.