MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Burunkaya, 'Nevşehir her fırsatta ezmek isteniyor ezdirmeyiz'

NEVŞEHİR 11.01.2021 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Burunkaya, 'Nevşehir her fırsatta ezmek isteniyor ezdirmeyiz'

Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, Erciyes tartışması hakkında açıklamalarda bulunarak Belediye Başkanı Rasim Arı’ya destek verdi.
  Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, Erciyes tartışması hakkında açıklamalarda bulunarak Belediye Başkanı Rasim Arı’ya destek verdi.   Nevşehir Belediye Başkanı üzerinden Nevşehir’e yüklenildiğini ifade eden Burunkaya, “Nevşehir Damat İbrahim Paşa döneminden beridir komşu illerimizin siyasileri tarafından her fırsatta ezilmek istenmektedir.” dedi.   Bu seferde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, Rasim Arı başkan üzerinden Nevşehir'e yüklendiğini ifade eden Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, “Rasim Başkanın bir TV programında Kapadokya nin Kayseri ile özdeşleştirilmesine Nevşehir in Belediye Başkanı olması sebebinden ötürü haklı bir tepki göstermiş ve ilgili TV programından özür dillettirerek Kapadokya nın merkezinin Nevşehir olduğunu söyletene kadar da bu tepkisine devam etmiştir. Daha sonraki günlerde Yerel bir gazetecinin konuyla alakalı sorusuna da tamamen şaka maksatlı ‘Kafamı bozmasınlar Erciyesi de alırım ellerinden" diyerek esprili bir cevap vererek devamında gelecek soruların önünü kapatmıştır. Lakin bu gelişmelerden sonra Özhaseki çıkıp TV kanallarında Rasim Başkanla alakalı ‘daha genç, özür dilettim,  Erciyes de çay içerken de söyleteceğim’ gibi söylemler le amacını aşan açıklamalarda bulunmuştur. Aslında bu söylemler bizi sinirlendirse de Nevşehir Belediye Başkanının amacına ulaştığının ispatıdır.   Özhaseki belki aynı siyasi görüşte olduğu Rasim başkana siyasi baskı uygulayarak sindirmeye çalışabilir lakin Bizler ne siyasetciyiz nede baskı ile susacak insanlarız. Bu konu ile alakalı Rasim başkanı yalnız bırakmayacağız. “ dedi.  
Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, Erciyes tartışması hakkında açıklamalarda bulunarak Belediye Başkanı Rasim Arı’ya destek verdi.

 

Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, Erciyes tartışması hakkında açıklamalarda bulunarak Belediye Başkanı Rasim Arı’ya destek verdi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı üzerinden Nevşehir’e yüklenildiğini ifade eden Burunkaya, “Nevşehir Damat İbrahim Paşa döneminden beridir komşu illerimizin siyasileri tarafından her fırsatta ezilmek istenmektedir.” dedi.

 

Bu seferde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, Rasim Arı başkan üzerinden Nevşehir'e yüklendiğini ifade eden Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, “Rasim Başkanın bir TV programında Kapadokya nin Kayseri ile özdeşleştirilmesine Nevşehir in Belediye Başkanı olması sebebinden ötürü haklı bir tepki göstermiş ve ilgili TV programından özür dillettirerek Kapadokya nın merkezinin Nevşehir olduğunu söyletene kadar da bu tepkisine devam etmiştir. Daha sonraki günlerde Yerel bir gazetecinin konuyla alakalı sorusuna da tamamen şaka maksatlı ‘Kafamı bozmasınlar Erciyesi de alırım ellerinden" diyerek esprili bir cevap vererek devamında gelecek soruların önünü kapatmıştır. Lakin bu gelişmelerden sonra Özhaseki çıkıp TV kanallarında Rasim Başkanla alakalı ‘daha genç, özür dilettim,  Erciyes de çay içerken de söyleteceğim’ gibi söylemler le amacını aşan açıklamalarda bulunmuştur. Aslında bu söylemler bizi sinirlendirse de Nevşehir Belediye Başkanının amacına ulaştığının ispatıdır.

 

Özhaseki belki aynı siyasi görüşte olduğu Rasim başkana siyasi baskı uygulayarak sindirmeye çalışabilir lakin Bizler ne siyasetciyiz nede baskı ile susacak insanlarız. Bu konu ile alakalı Rasim başkanı yalnız bırakmayacağız. “ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.