Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Burunkaya, 'Türk Büro Sen'li olan kazanıyor'

NEVŞEHİR 05.05.2019 - 16:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Burunkaya, 'Türk Büro Sen'li olan kazanıyor'

Türk Büro Sen’e gelenin her zaman kazanacağını ifade eden Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, “üyelerimizin hakkını kimse yiyemez, yediremez. Onların hakkı bize emanet” dedi.
  Nevşehir’de genel merkez tarafından ataması olan Mehmet Burunkaya’nın başkanlığa gelmesi ile birlikte il genelinde aktif bir sendika haline gelen Türk Büro Sen Nevşehir Şubesi üye alımlarına tüm hızıyla devam ediyor.   İl merkezi başta olmak üzere ilçelerde ciddi bir yapılanma ile çalışmalarına devam eden Türk Büro Sen Nevşehir Şubesi, üyelerinin de sorunlarına çözümler üretmeye ve hakkını aramaya başladı. Türk Büro Sen’e gelen kamu çalışanlarının her daim kazandığını ifade eden Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, Nevşehir’de üyelerimizin tüm haklarını savunarak her daim gereği neyse yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bazı ilçelerimizde kamu çalışanlarının karşı karşıya kaldığı ciddi sorunlar ve mağduriyetler söz konusuydu. Allah’a çok şükür bu sorunların üstesinden geldik ve hak yemeye çalışan gafillere dersini verdik. Şunu kimse unutmasın ki Türk Büro Sen’li olan tüm çalışanların hakları bizlere emanettir. Onların hakkını kimse yiyemez ve yedirilemez” dedi.
Türk Büro Sen’e gelenin her zaman kazanacağını ifade eden Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, “üyelerimizin hakkını kimse yiyemez, yediremez. Onların hakkı bize emanet” dedi.

 

Nevşehir’de genel merkez tarafından ataması olan Mehmet Burunkaya’nın başkanlığa gelmesi ile birlikte il genelinde aktif bir sendika haline gelen Türk Büro Sen Nevşehir Şubesi üye alımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

İl merkezi başta olmak üzere ilçelerde ciddi bir yapılanma ile çalışmalarına devam eden Türk Büro Sen Nevşehir Şubesi, üyelerinin de sorunlarına çözümler üretmeye ve hakkını aramaya başladı. Türk Büro Sen’e gelen kamu çalışanlarının her daim kazandığını ifade eden Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, Nevşehir’de üyelerimizin tüm haklarını savunarak her daim gereği neyse yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bazı ilçelerimizde kamu çalışanlarının karşı karşıya kaldığı ciddi sorunlar ve mağduriyetler söz konusuydu. Allah’a çok şükür bu sorunların üstesinden geldik ve hak yemeye çalışan gafillere dersini verdik. Şunu kimse unutmasın ki Türk Büro Sen’li olan tüm çalışanların hakları bizlere emanettir. Onların hakkını kimse yiyemez ve yedirilemez” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.