MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Buse Terim, Kapadokya’ya hayran kaldı

KÜLTÜR-SANAT 11.05.2019 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Buse Terim, Kapadokya’ya hayran kaldı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı eşi Volkan Bahçekapılı ile Kapadokya’da tatil yaptı.
  Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in modacı kızı Buse Terim Bahçekapılı eşi Volkan Bahçekapılı ile Kapadokya’da tatil yaptı. Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan ve dünyanın en lüks oteli olarak seçilen Kayakapı Premium Caves’te konaklayan Bahçekapılı çifti burada evliliklerinin beşinci yılını kutladı.  Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini eşi Volkan Bahçekapılı ile birlikte gezen Buse Terim Bahçekapılı çanak atölyelerini de ziyaret ederek çanak yaptı. Kapadokya gezisini sosyal medya hesabından da paylaşan Buse Terim, “Uzun zamandır görmek istediğim ama bir türlü kısmet olmayan Kapadokya’ya geldik bu sabah. Daha doğrusu sürpriz yaptı eşim Volkan Bahçekapılı.  Bu sene evliliğimizde 5. senemiz. 1 ay önceden planlamış her şeyi kendi ülkemin böyle güzel zenginliklerini görmek müthiş bir duygu” sözleriyle paylaştı.   Bu sabah saatlerinde ise Kapadokya’da sıcak hava balon turuna katılan Buse Terim Bahçekapılı ve eşi Volkan Bahçekapılı peribacalarının eşsiz güzelliklerini kuşbakışı izlemenin mutluluğunu yaşadılar.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı eşi Volkan Bahçekapılı ile Kapadokya’da tatil yaptı.

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in modacı kızı Buse Terim Bahçekapılı eşi Volkan Bahçekapılı ile Kapadokya’da tatil yaptı. Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan ve dünyanın en lüks oteli olarak seçilen Kayakapı Premium Caves’te konaklayan Bahçekapılı çifti burada evliliklerinin beşinci yılını kutladı.  Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini eşi Volkan Bahçekapılı ile birlikte gezen Buse Terim Bahçekapılı çanak atölyelerini de ziyaret ederek çanak yaptı. Kapadokya gezisini sosyal medya hesabından da paylaşan Buse Terim, “Uzun zamandır görmek istediğim ama bir türlü kısmet olmayan Kapadokya’ya geldik bu sabah. Daha doğrusu sürpriz yaptı eşim Volkan Bahçekapılı.  Bu sene evliliğimizde 5. senemiz. 1 ay önceden planlamış her şeyi kendi ülkemin böyle güzel zenginliklerini görmek müthiş bir duygu” sözleriyle paylaştı.

 

Bu sabah saatlerinde ise Kapadokya’da sıcak hava balon turuna katılan Buse Terim Bahçekapılı ve eşi Volkan Bahçekapılı peribacalarının eşsiz güzelliklerini kuşbakışı izlemenin mutluluğunu yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.