Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Butik Analiz Etüt Merkezin’ den 23 Nisan Mesajı

EĞİTİM 23.04.2017 - 17:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Butik Analiz Etüt Merkezin’ den 23 Nisan Mesajı

Butik Analiz Etüt Merkezin’ den 23 Nisan Mesajı yayımladı.
Butik Analiz Etüt Merkezin’ den 23 Nisan Mesajı yayımladı.   Butik Analiz Etüt Merkezi mesajında ; Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli irademizin temsil edildiği TBMM'nin açılışının 97. yıldönümü ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutluyor, bu sevinci hep birlikte yaşıyoruz. 23 Nisan 1920'de Ankara da toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi aldığı tarihi kararlarla Türk ulusunun karşı karşıya kaldığı tehlikelerin bertaraf edilmesi ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve bağımsızlık yolunda yürütülen çabaları yönlendirmiş, varlığıyla milletimize güç vermiştir.   Türkiye Büyük Millet Meclisinin, umutsuzluğun, yokluğun, zor ve sıkıntılı günlerin yaşandığı bir dönemde açılması aydınlık yarınlarımız için bir dönüm noktası olmuştur. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini, aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. denildi.  
Butik Analiz Etüt Merkezin’ den 23 Nisan Mesajı yayımladı.

Butik Analiz Etüt Merkezin’ den 23 Nisan Mesajı yayımladı.

 

Butik Analiz Etüt Merkezi mesajında ; Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli irademizin temsil edildiği TBMM'nin açılışının 97. yıldönümü ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutluyor, bu sevinci hep birlikte yaşıyoruz. 23 Nisan 1920'de Ankara da toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi aldığı tarihi kararlarla Türk ulusunun karşı karşıya kaldığı tehlikelerin bertaraf edilmesi ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve bağımsızlık yolunda yürütülen çabaları yönlendirmiş, varlığıyla milletimize güç vermiştir.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisinin, umutsuzluğun, yokluğun, zor ve sıkıntılı günlerin yaşandığı bir dönemde açılması aydınlık yarınlarımız için bir dönüm noktası olmuştur. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini, aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.