MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Büyükburunağıl köyünde toplu açılış töreni düzenlendi

NEVŞEHİR 09.11.2018 - 17:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Büyükburunağıl köyünde toplu açılış töreni düzenlendi

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş İlçesine bağlı Büyükburunağıl Köyü’nde yapımı tamamlanan yatırımların toplu açılış törenine katıldı.
  Toplu açılış programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Hacıbektaş İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, Büyükburunağıl Köyü Muhtarı Naki Can, Büyükburunağıl Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Sapmaz ile köy halkı katıldı.   Hacıbektaş İlçesine bağlı Büyükburunağıl Köyüne Nevşehir Valiliği İl Özel İdaresi, Hacıbektaş Kaymakamlığı, Muhtarlık, Büyükburunağıl Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan; Köy Konağı, Cami Lojmanı, 1500 kişilik Foseptik Çukuru, 200 Tonluk Su Deposu, Büyükburunağıl Köyü ile Kıranyolu arası 7 Km’lik asfalt yolu ve tadilatı yapılan bina içerisinde Taziye Evi, Doktor Odası, Muhtarlık ve sosyal amaçlı toplantı salonunun da yer aldığı birimlerinin toplu açılışı; Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan duaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete açıldı.   Yapımı tamamlanarak hizmete açılan tesisleri gezen Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe ve Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, köy sakinlerine birlik beraberlik ve dayanışma ile köye kazandırılan hizmetlerin hayırlı olmasını temenni ederek, yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiler.   Köy Muhtarı Can, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve katılımcılara köylerine toplu açılış nedeniyle ziyaretlerinden dolayı kendi ve köy halkı adına teşekkür etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş İlçesine bağlı Büyükburunağıl Köyü’nde yapımı tamamlanan yatırımların toplu açılış törenine katıldı.

 

Toplu açılış programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Hacıbektaş İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, Büyükburunağıl Köyü Muhtarı Naki Can, Büyükburunağıl Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Sapmaz ile köy halkı katıldı.

 

Hacıbektaş İlçesine bağlı Büyükburunağıl Köyüne Nevşehir Valiliği İl Özel İdaresi, Hacıbektaş Kaymakamlığı, Muhtarlık, Büyükburunağıl Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan; Köy Konağı, Cami Lojmanı, 1500 kişilik Foseptik Çukuru, 200 Tonluk Su Deposu, Büyükburunağıl Köyü ile Kıranyolu arası 7 Km’lik asfalt yolu ve tadilatı yapılan bina içerisinde Taziye Evi, Doktor Odası, Muhtarlık ve sosyal amaçlı toplantı salonunun da yer aldığı birimlerinin toplu açılışı; Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan duaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete açıldı.

 

Yapımı tamamlanarak hizmete açılan tesisleri gezen Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe ve Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, köy sakinlerine birlik beraberlik ve dayanışma ile köye kazandırılan hizmetlerin hayırlı olmasını temenni ederek, yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Köy Muhtarı Can, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve katılımcılara köylerine toplu açılış nedeniyle ziyaretlerinden dolayı kendi ve köy halkı adına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.