MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ByLock Mağduru Başkomiser Lale Haber’e Konuştu

GÜNCEL 30.12.2017 - 22:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

ByLock Mağduru Başkomiser Lale Haber’e Konuştu

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevliyken ByLock kullanıcısı olduğu iddiasıyla meslekten ihraç edilen ve sonrasında tutuklanan baş komiser lalehaber.com’a konuştu.
  Emniyet Müdürlüğünde görevli Başkomiser Cavidan U. ByLock kullanıcısı iddiasıyla ihraç edilip tutuklandığında çevresinde ki birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Baş komiser Cavidan U’nun tutuklanmasının ardından ise kendisi gibi baş komiser olan eşi de meslekten men edilmesinin ardından müjdeli haber Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geldi.   ​Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, "hakkında terör örgütü mensubu olduğu iddiasıyla soruşturma yürütülen Kemalettin Cengiz Erbakırcı tarafından geliştirilen Mor Beyin yazılımıyla 11 bin 480 GSM numarası kullanıcısına ‘ByLock IP’lerine yönlendirildikleri tespit edildiği "açıklanmıştı.   ​Bununla birlikte gerçek anlaşıldı ve  cep telefonu, FETÖ nün tuzağı sebebiyle iradesi dışında ByLock’a yönlendirildiği için Başkomiser Cavidan U.' a beraat kararı verildi.   ByLock mağduru olan Baş komiser Cavidan U., ​" Ben bu işin dijital kumpas uzmanı sinsi FETÖ’nün işi olduğunu en başından beri savundum ve devletimize güvendim. Ben terör şehidi kızıyım. Şimdi tekrardan FETÖ terör örgütünün kumpası nedeniyle terör mağduru oldum. Vatan sağ olsun. Masum insanları bu işe bulaştırıp mağdurların arkasında kendisini gizlemeye çalışan  terör örgütünün tuzağını devletimiz çözmüş mağdurları ayıklamıştır. Göreve döndüğümde babamın izinde terörle mücadelemi sürdüreceğim " dedi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevliyken ByLock kullanıcısı olduğu iddiasıyla meslekten ihraç edilen ve sonrasında tutuklanan baş komiser lalehaber.com’a konuştu.

 

Emniyet Müdürlüğünde görevli Başkomiser Cavidan U. ByLock kullanıcısı iddiasıyla ihraç edilip tutuklandığında çevresinde ki birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Baş komiser Cavidan U’nun tutuklanmasının ardından ise kendisi gibi baş komiser olan eşi de meslekten men edilmesinin ardından müjdeli haber Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geldi.

 

​Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, "hakkında terör örgütü mensubu olduğu iddiasıyla soruşturma yürütülen Kemalettin Cengiz Erbakırcı tarafından geliştirilen Mor Beyin yazılımıyla 11 bin 480 GSM numarası kullanıcısına ‘ByLock IP’lerine yönlendirildikleri tespit edildiği "açıklanmıştı.

 

​Bununla birlikte gerçek anlaşıldı ve  cep telefonu, FETÖ nün tuzağı sebebiyle iradesi dışında ByLock’a yönlendirildiği için Başkomiser Cavidan U.' a beraat kararı verildi.

 

ByLock mağduru olan Baş komiser Cavidan U., ​" Ben bu işin dijital kumpas uzmanı sinsi FETÖ’nün işi olduğunu en başından beri savundum ve devletimize güvendim. Ben terör şehidi kızıyım. Şimdi tekrardan FETÖ terör örgütünün kumpası nedeniyle terör mağduru oldum. Vatan sağ olsun. Masum insanları bu işe bulaştırıp mağdurların arkasında kendisini gizlemeye çalışan  terör örgütünün tuzağını devletimiz çözmüş mağdurları ayıklamıştır. Göreve döndüğümde babamın izinde terörle mücadelemi sürdüreceğim " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.