Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çalışkan, ‘Özkonak Beldemiz İstikrarın Devamını İstiyor’

SİYASET 27.05.2018 - 15:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çalışkan, ‘Özkonak Beldemiz İstikrarın Devamını İstiyor’

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, Özkonak Kasabasında seçim ziyaretlerine devam etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında önce Pazar yerini ziyaret etti ardından ise esnaf ve vatandaşlar ile kucaklaştı. Özkonak’da vatandaşlara 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlatan milletvekili adayı Çalışkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.   AK Parti milletvekili adayı Çalışkan, “Özkonak beldemizin kararı istikrarın devamı. Teşekkürler Özkonak, teşekkürler Avanos” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, Özkonak Kasabasında seçim ziyaretlerine devam etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında önce Pazar yerini ziyaret etti ardından ise esnaf ve vatandaşlar ile kucaklaştı. Özkonak’da vatandaşlara 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlatan milletvekili adayı Çalışkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.

 

AK Parti milletvekili adayı Çalışkan, “Özkonak beldemizin kararı istikrarın devamı. Teşekkürler Özkonak, teşekkürler Avanos” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.