MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanından Anneler Günü Mesajı

ASAYİŞ 14.05.2017 - 20:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanından Anneler Günü Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu anneler günü mesajı yayımladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu anneler günü mesajı yayımladı.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu  mesajında ; Annelerimiz; bir milleti millet yapan değerlerin mimarları, ilk öğretmenlerimiz, bizleri karşılıksız sevgi ve fedakârlıkla bağrına basan kahramanlarımızdır. Bir devrin bitip bir devrin başladığı Milli Mücadelemizde en önde koşanlar da onlardır, evlatlarının başına kına yakarak gözlerini kırpmadan vatan savunmasına yollayanlar da. Türk milleti cefakâr annelerimizin fedakârlık ve cesaretlerine çok şey borçludur.     Annelik dünyanın en yüce vazifelerinden biridir. Müstesna ve karşılıksız olan tek sevgi anne sevgisidir. Onların mutluluğu toplumun da mutluluğudur. Şüphesiz ki, baş tacı annelerimize olan minnet borcumuz yalnızca bir günle ifade edilemez. Bir ömür boyunca onların ilgisine layık olmak hepimizin asli görevi olmalıdır. Peygamber Efendimizin “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözü annelerimizin ne kadar mübarek varlıklar olduğunun en güzel ifadesidir. Evlatlarının hayatlarını her şeyden önde tutan, onlar için bir ömür emek harcayan, şefkat ve merhamet timsali olan annelerimizin hakkı ödenmeyecek kadar büyüktür.     Bizler ülkemiz adına attığımız her adımda annelerin dualarının en büyük destekçimiz ve koruyucumuz olduğunu biliyoruz. Ömrünü; vatana, millete ve insanlığa faydalı evlatlar yetiştirmeye adayan, yolumuza daima ışık olan, sevginin ve merhametin gücünü bizlere aşılayan annelerimizin mutluluğu için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Şehitlerimiz ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. diye konuştu                                                                                                                 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu anneler günü mesajı yayımladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu anneler günü mesajı yayımladı.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu  mesajında ; Annelerimiz; bir milleti millet yapan değerlerin mimarları, ilk öğretmenlerimiz, bizleri karşılıksız sevgi ve fedakârlıkla bağrına basan kahramanlarımızdır. Bir devrin bitip bir devrin başladığı Milli Mücadelemizde en önde koşanlar da onlardır, evlatlarının başına kına yakarak gözlerini kırpmadan vatan savunmasına yollayanlar da. Türk milleti cefakâr annelerimizin fedakârlık ve cesaretlerine çok şey borçludur.

 

 

Annelik dünyanın en yüce vazifelerinden biridir. Müstesna ve karşılıksız olan tek sevgi anne sevgisidir. Onların mutluluğu toplumun da mutluluğudur. Şüphesiz ki, baş tacı annelerimize olan minnet borcumuz yalnızca bir günle ifade edilemez. Bir ömür boyunca onların ilgisine layık olmak hepimizin asli görevi olmalıdır. Peygamber Efendimizin “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözü annelerimizin ne kadar mübarek varlıklar olduğunun en güzel ifadesidir. Evlatlarının hayatlarını her şeyden önde tutan, onlar için bir ömür emek harcayan, şefkat ve merhamet timsali olan annelerimizin hakkı ödenmeyecek kadar büyüktür.

 

 

Bizler ülkemiz adına attığımız her adımda annelerin dualarının en büyük destekçimiz ve koruyucumuz olduğunu biliyoruz. Ömrünü; vatana, millete ve insanlığa faydalı evlatlar yetiştirmeye adayan, yolumuza daima ışık olan, sevginin ve merhametin gücünü bizlere aşılayan annelerimizin mutluluğu için canla başla çalışmaya devam ediyoruz.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Şehitlerimiz ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. diye konuştu

                                                                                                         

 

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.