MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Kaymaklı'da Fidanlar Toprakla Buluştu

BELEDİYELER 19.03.2018 - 12:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Kaymaklı'da Fidanlar Toprakla Buluştu

Kaymaklı’da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde yüzlerce fidan toprakla buluştu.
  Kaymaklı Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü anısına fidan dikim etkinliği düzenlendi. Kasabamızdan 3, ilimizden 765 olmak üzere şehadet mertebesine erişen 768 askerimiz için 768 adet fidan temin edilerek öğrencilerimiz ile birlikte bu fidanlar Göztepe mevkiine dikildi. Kaymaklı’da herkesin bir ağacı olacağına dikkat çeken Başkan Elma, “Böylesine anlamlı bir günde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz.Çanakkale’de ve daha onlarca cephede “bir hilal uğruna batan güneşlerin aydınlığı geleceğimize ışık olmaya ve bize ilham vermeye devam edecektir. Türk vatanının ve milletinin ebedi varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, saygı ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.
Kaymaklı’da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde yüzlerce fidan toprakla buluştu.

 

Kaymaklı Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü anısına fidan dikim etkinliği düzenlendi. Kasabamızdan 3, ilimizden 765 olmak üzere şehadet mertebesine erişen 768 askerimiz için 768 adet fidan temin edilerek öğrencilerimiz ile birlikte bu fidanlar Göztepe mevkiine dikildi.


Kaymaklı’da herkesin bir ağacı olacağına dikkat çeken Başkan Elma, “Böylesine anlamlı bir günde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz.Çanakkale’de ve daha onlarca cephede “bir hilal uğruna batan güneşlerin aydınlığı geleceğimize ışık olmaya ve bize ilham vermeye devam edecektir. Türk vatanının ve milletinin ebedi varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, saygı ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.