Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Canlı yayında oğlunu öldürdüğünü itiraf etti

ASAYİŞ 09.04.2019 - 16:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Canlı yayında oğlunu öldürdüğünü itiraf etti

Arif Karakollu; 1 Ocak 2018'den beri kayıp olan oğlu Engin Karakollu'yu av tüfeği ile öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti!
  Müge Anlı'nın "Engin hayatta mı?" sorusuna Arif Karakollu değil yanıtını verdi! Bu esnada Arif Karakollu'nun stüdyonun dışına çıkarılmasını istediği karısı ve kızı bağıra bağıra ağlamaya başladı. Arif Karakollu; açıklamalarını şöyle sürdürdü. "Hergün geliyordu, psikolojik sorunları vardı beni sürekli tehdit ediyordu. Daha önce anlatacaktım aslında; eve geliyordu kahvaltısını hazırlıyordum, yemeğini hazırlıyordum her şey normal bir anda delirip bana saldırıyordu. Sürekli işkence yapıyordu ben tüfeğimi askıdan alıp yatağımın altına saklamıştım. Eve gelip huzursuzluk çıkarıyordu. Yine bir gece gelince Azrail kesilmişti! Kapıyı kapatınca tüfekle vurdum onu! Tek kurşunla oracıkta öldü, daha sonra mandıranın kenarına gömdüm oğlumu. Kim olsa aynısını yapardı. Baba Arif Bey ise oğlundan çok eziyet gördüğünü ve bir gece yarısı yine evine geldiğini, kendisine saldırınca da tek kurşunla göğsünden vurup öldürdüğünü, sonra da mandıranın kenarına gömdüğünü söyledi. Arif Karakollu "Çok pişmanım, ama benim de kendimi korumam gerekiyordu. Oğlumun beni cinsel anlamda istismar etmesinden korktum. Canımı kurtarmaya çalıştım. Çocuğumun psikolojisi bozuktu. Benim çocuğum çok iyiydi hiç bir sorunumuz yoktu. Bana yaptığı eziyetleri keşke görseydiniz Müge Hanım. Ben böyle olmasını istemezdim. Vicdanım rahat etmedi. Buraya cinayeti itiraf etmeye geldim" diyerek kendisini savundu. Engin Karakollu'nun annesi Şaziment Hanım, eşinin oğlunu öldürdüğünü duyunca adeta sinir krizi geçirdi. Oğullarının eziyetinden yaşadıkları evi terk ettiklerini doğrulayan Şaziment Hanım, "Bunun sonu ölüm olmamalıydı. Canı veren Allah, yine o alır. Biz Engin'in geldiğini öğrenince Arif'e köye geri gitmemesi için yalvardık. Kalktı gitti. Keşke gitmeseydi oğlumu öldürmeyecekti, evlat katili olmayacaktı" dedi İtiraf sonrasında Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri canlı yayında baba Arif Karakollu'yu gözaltına aldı. Baba "Hakkınızı helal edin" diyerek stüdyodan çıktı. 1 Ocak 2018'den bu yana kayıp olan Engin Karakollu, elektrik tesisatçısıydı. Sürekli onu evlendirmedikleri için annesine ve babasına yakınan Engin Karakollu, iddiaya göre evdeki herkese şiddet uyguluyordu. Psikolojik sıkıntılar yaşadığı ve anne babasını defalarca darp ettiği iddia edilen Engin Karakollu bir gece ortadan kayboldu. Engin Karakollu'nun annesi ve kız kardeşi, darp edilmemek ve canlarını kurtarmak için evi terk etti.
Arif Karakollu; 1 Ocak 2018'den beri kayıp olan oğlu Engin Karakollu'yu av tüfeği ile öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti!

 

Müge Anlı'nın "Engin hayatta mı?" sorusuna Arif Karakollu değil yanıtını verdi! Bu esnada Arif Karakollu'nun stüdyonun dışına çıkarılmasını istediği karısı ve kızı bağıra bağıra ağlamaya başladı. Arif Karakollu; açıklamalarını şöyle sürdürdü. "Hergün geliyordu, psikolojik sorunları vardı beni sürekli tehdit ediyordu. Daha önce anlatacaktım aslında; eve geliyordu kahvaltısını hazırlıyordum, yemeğini hazırlıyordum her şey normal bir anda delirip bana saldırıyordu. Sürekli işkence yapıyordu ben tüfeğimi askıdan alıp yatağımın altına saklamıştım. Eve gelip huzursuzluk çıkarıyordu. Yine bir gece gelince Azrail kesilmişti! Kapıyı kapatınca tüfekle vurdum onu! Tek kurşunla oracıkta öldü, daha sonra mandıranın kenarına gömdüm oğlumu. Kim olsa aynısını yapardı.

Baba Arif Bey ise oğlundan çok eziyet gördüğünü ve bir gece yarısı yine evine geldiğini, kendisine saldırınca da tek kurşunla göğsünden vurup öldürdüğünü, sonra da mandıranın kenarına gömdüğünü söyledi. Arif Karakollu "Çok pişmanım, ama benim de kendimi korumam gerekiyordu. Oğlumun beni cinsel anlamda istismar etmesinden korktum. Canımı kurtarmaya çalıştım. Çocuğumun psikolojisi bozuktu. Benim çocuğum çok iyiydi hiç bir sorunumuz yoktu. Bana yaptığı eziyetleri keşke görseydiniz Müge Hanım. Ben böyle olmasını istemezdim. Vicdanım rahat etmedi. Buraya cinayeti itiraf etmeye geldim" diyerek kendisini savundu.

Engin Karakollu'nun annesi Şaziment Hanım, eşinin oğlunu öldürdüğünü duyunca adeta sinir krizi geçirdi. Oğullarının eziyetinden yaşadıkları evi terk ettiklerini doğrulayan Şaziment Hanım, "Bunun sonu ölüm olmamalıydı. Canı veren Allah, yine o alır. Biz Engin'in geldiğini öğrenince Arif'e köye geri gitmemesi için yalvardık. Kalktı gitti. Keşke gitmeseydi oğlumu öldürmeyecekti, evlat katili olmayacaktı" dedi

İtiraf sonrasında Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri canlı yayında baba Arif Karakollu'yu gözaltına aldı. Baba "Hakkınızı helal edin" diyerek stüdyodan çıktı.

1 Ocak 2018'den bu yana kayıp olan Engin Karakollu, elektrik tesisatçısıydı. Sürekli onu evlendirmedikleri için annesine ve babasına yakınan Engin Karakollu, iddiaya göre evdeki herkese şiddet uyguluyordu. Psikolojik sıkıntılar yaşadığı ve anne babasını defalarca darp ettiği iddia edilen Engin Karakollu bir gece ortadan kayboldu. Engin Karakollu'nun annesi ve kız kardeşi, darp edilmemek ve canlarını kurtarmak için evi terk etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.