MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Canpolat adaylığını açıkladı

SİYASET 26.02.2020 - 16:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Canpolat adaylığını açıkladı

İYİ Partide Mart ayı içerisinde yapılacak olan il kongresinde il başkanlığına aday olan isimlerden Serkan Canpolat adaylığını açıkladı.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Partide Mart ayı içerisinde yapılacak olan il kongresinde il başkanlığına aday olan isimlerden Serkan Canpolat adaylığını açıkladı.   İYİ Partinin Nevşehir’de kurucu il başkanı olarak görev aldıktan sonra görevinden istifa eden, 11 ay süreyle görevde kaldığını dile getirirken, görev süresi içerisinde Parti teşkilatlarının oluşturulması için büyük bir gayret sarf ettiklerini dile getirdi.   Önümüzdeki günlerde beraberindeki yönetim kurulu listesini de Kamuoyuna açıklayacağını belirten İYİ Parti İl Başkan Adayı Serkan Canpolat, basın mensuplarının adaylığı ve gündeme ilişkin sorularını da cevaplandırdı.
İYİ Partide Mart ayı içerisinde yapılacak olan il kongresinde il başkanlığına aday olan isimlerden Serkan Canpolat adaylığını açıkladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Partide Mart ayı içerisinde yapılacak olan il kongresinde il başkanlığına aday olan isimlerden Serkan Canpolat adaylığını açıkladı.

 

İYİ Partinin Nevşehir’de kurucu il başkanı olarak görev aldıktan sonra görevinden istifa eden, 11 ay süreyle görevde kaldığını dile getirirken, görev süresi içerisinde Parti teşkilatlarının oluşturulması için büyük bir gayret sarf ettiklerini dile getirdi.

 

Önümüzdeki günlerde beraberindeki yönetim kurulu listesini de Kamuoyuna açıklayacağını belirten İYİ Parti İl Başkan Adayı Serkan Canpolat, basın mensuplarının adaylığı ve gündeme ilişkin sorularını da cevaplandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.