MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cantekin, ‘’Hazırlık Maçlarında Mağlubiyet Olsun İstiyorum’’

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2014 - 18:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cantekin, ‘’Hazırlık Maçlarında Mağlubiyet Olsun İstiyorum’’

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, şu ana kadar oynanan hazırlık maçlarında takımın galibiyet elde edememesinin çok önemli bir sonuç olmadığını dile getirdi. Hazırlık maçlarında beraberlik ve mağlubiyetler elde edilmesinin lige yansımayacağına inandığını, lige daha iyi hazırlık anlamına da geleceğine dikkat çeken Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, “Skora ben şahsen çok önem vermiyorum. Ben mağlubiyet noktasında olsun istiyorum biraz. Hazırlık maçları iyi geçtiği zaman ligde sorun yaşayabileceğimizi düşünüyorum. Hazırlık maçlarında 2. Lig ve Üçüncü lig takımları ile maç yaptık. İyi mücadele ettik. A Takımı ile mücadele ettiğimiz maçlarda başa baş mücadeleler sergiledik. Ama karma takımları sahaya sürdüğümüzde sıkıntı yaşadık. Cizre bölgesel amatör ligin iyi takımlarından biri. Bir hazırlık maçı daha oynayıp Türkiye kupası maçını bekleyeceğiz” diye konuştu. 
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, şu ana kadar oynanan hazırlık maçlarında takımın galibiyet elde edememesinin çok önemli bir sonuç olmadığını dile getirdi.
Hazırlık maçlarında beraberlik ve mağlubiyetler elde edilmesinin lige yansımayacağına inandığını, lige daha iyi hazırlık anlamına da geleceğine dikkat çeken Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, “Skora ben şahsen çok önem vermiyorum. Ben mağlubiyet noktasında olsun istiyorum biraz. Hazırlık maçları iyi geçtiği zaman ligde sorun yaşayabileceğimizi düşünüyorum. Hazırlık maçlarında 2. Lig ve Üçüncü lig takımları ile maç yaptık. İyi mücadele ettik. A Takımı ile mücadele ettiğimiz maçlarda başa baş mücadeleler sergiledik. Ama karma takımları sahaya sürdüğümüzde sıkıntı yaşadık. Cizre bölgesel amatör ligin iyi takımlarından biri. Bir hazırlık maçı daha oynayıp Türkiye kupası maçını bekleyeceğiz” diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.