MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çarkıfelek Haberin Zirvesinde

ASAYİŞ 06.09.2016 - 12:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çarkıfelek Haberin Zirvesinde

Ekranlarda yayınlanan otuza yakın yarışma program içinde Ağustos ayında “Çarkıfelek”in en fazla konuşulan yarışma programı olduğu belirlendi.
Ekranlarda yayınlanan otuza yakın yarışma program içinde Ağustos ayında “Çarkıfelek”in en fazla konuşulan yarışma programı olduğu belirlendi.     Medya Takip Ajansı Interpress’in yapmış olduğu haber araştırmasına göre, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu eğlenceli yarışma programı “Çarkıfelek” hakkında geçtiğimiz ay yazılı basında toplam 123 haber çıktığı tespit edildi.     Haber sırasının ikinci basamağında “Ben Bilmem Eşim Bilir” yer alırken, Uğur Özkan’ın sunduğu yeni formatlı yarışma ile ilgili yazılı basında 110 haber yayınlandığı belirlendi. Üçüncü sırada Acun Ilıcalı’nın ses yarışmalarından olan “Rising Star Türkiye” adlı yarışma programı ile alakalı ise yazılı basına 96 haber yansıdığı saptandı.     Yarışma programları hakkında 800’e yakın haber…   Aynı araştırmanın sonuçlarına göre, kanallarda yayınlanan yarışma programları bir hayli ilgi görürken, yarışmaların Ağustos ayında yazılı basında toplam 785 haberle gündeme geldiği belirlendi.     İlker Ayrık’ın sunumu ile farklı bir ivme kazanan “İlker Ayrık’la Varmısınız Yokmusunuz” hakkında bir ay boyunca 74 haber çıkarken, Ahmet Çakar’ın sunduğu yeni yarışma “Para Odası” ile alakalı da yazılı basında 70 haber yer aldığı tespit edildi. Geride bıraktığımız ay ekranlara gelen yarışma programları içinde haber sayılarına göre öne çıkan diğer yarışmaların ise sırasıyla “Süper Bulmaca” “Yarı Yarıya”, “Gelin Evi”, “Gözüm Sende”, ve “Altın Petek”, olduğu tespit edildi.
Ekranlarda yayınlanan otuza yakın yarışma program içinde Ağustos ayında “Çarkıfelek”in en fazla konuşulan yarışma programı olduğu belirlendi.

Ekranlarda yayınlanan otuza yakın yarışma program içinde Ağustos ayında “Çarkıfelek”in en fazla konuşulan yarışma programı olduğu belirlendi.

 

 

Medya Takip Ajansı Interpress’in yapmış olduğu haber araştırmasına göre, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu eğlenceli yarışma programı “Çarkıfelek” hakkında geçtiğimiz ay yazılı basında toplam 123 haber çıktığı tespit edildi.

 

 

Haber sırasının ikinci basamağında “Ben Bilmem Eşim Bilir” yer alırken, Uğur Özkan’ın sunduğu yeni formatlı yarışma ile ilgili yazılı basında 110 haber yayınlandığı belirlendi. Üçüncü sırada Acun Ilıcalı’nın ses yarışmalarından olan “Rising Star Türkiye” adlı yarışma programı ile alakalı ise yazılı basına 96 haber yansıdığı saptandı.

 

 

Yarışma programları hakkında 800’e yakın haber…

 

Aynı araştırmanın sonuçlarına göre, kanallarda yayınlanan yarışma programları bir hayli ilgi görürken, yarışmaların Ağustos ayında yazılı basında toplam 785 haberle gündeme geldiği belirlendi.

 

 

İlker Ayrık’ın sunumu ile farklı bir ivme kazanan “İlker Ayrık’la Varmısınız Yokmusunuz” hakkında bir ay boyunca 74 haber çıkarken, Ahmet Çakar’ın sunduğu yeni yarışma “Para Odası” ile alakalı da yazılı basında 70 haber yer aldığı tespit edildi. Geride bıraktığımız ay ekranlara gelen yarışma programları içinde haber sayılarına göre öne çıkan diğer yarışmaların ise sırasıyla “Süper Bulmaca” “Yarı Yarıya”, “Gelin Evi”, “Gözüm Sende”, ve “Altın Petek”, olduğu tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.