MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Belediye Başkanı Duru Öğretmenleri Unutmadı

BELEDİYELER 23.11.2016 - 17:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Belediye Başkanı Duru Öğretmenleri Unutmadı

Nevşehir Çat Belediye Başkanı Kamil Duru 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Nevşehir Çat Belediye Başkanı Kamil Duru 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.   Başkan Duru mesajında , “Öğretmenlerimize bu kutlu günlerinde milli, manevi değerlerimiz etrafında sıkılmış bir yumruk gibi kenetlenmeyi temenni ediyorum” dedi.   Kamil Duru açıklamasına devamla  , “Ülkemiz ve Milletimizin geleceği çocuk ve gençlerimizi hünerli elleriyle yoğuran öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden, güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması, öğretmenlerimizin üstün ve fedakar çalışmalarına bağlıdır. Öğretmenlik mesleğini diğer mesleklerden ayıran en önemli özellik, malzemesinin insan olmasıdır. İnsanın insan olma vasfını ön plana çıkaran şey ise eğitim ve kültürdür. Dolayısıyla öğretmenler ömür boyu öğrenen ve öğreten olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir. Bu düşüncelerle çok önemli ve kutsal değerleri içeren bir misyonu üstlenen Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bir kez daha tebrik ediyor, Öğretmenlerimize bu kutlu günlerinde milli, manevi değerlerimiz etrafında sıkılmış bir yumruk gibi kenetlenmeyi temenni ediyorum. Ülke çıkarları için yapacakları özverili çalışmalarda üstün başarılar diliyor, selam ve saygılar sunuyorum” diye konuştu  
Nevşehir Çat Belediye Başkanı Kamil Duru 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Nevşehir Çat Belediye Başkanı Kamil Duru 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Başkan Duru mesajında , “Öğretmenlerimize bu kutlu günlerinde milli, manevi değerlerimiz etrafında sıkılmış bir yumruk gibi kenetlenmeyi temenni ediyorum” dedi.

 

Kamil Duru açıklamasına devamla  , “Ülkemiz ve Milletimizin geleceği çocuk ve gençlerimizi hünerli elleriyle yoğuran öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden, güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması, öğretmenlerimizin üstün ve fedakar çalışmalarına bağlıdır. Öğretmenlik mesleğini diğer mesleklerden ayıran en önemli özellik, malzemesinin insan olmasıdır. İnsanın insan olma vasfını ön plana çıkaran şey ise eğitim ve kültürdür. Dolayısıyla öğretmenler ömür boyu öğrenen ve öğreten olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir. Bu düşüncelerle çok önemli ve kutsal değerleri içeren bir misyonu üstlenen Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bir kez daha tebrik ediyor, Öğretmenlerimize bu kutlu günlerinde milli, manevi değerlerimiz etrafında sıkılmış bir yumruk gibi kenetlenmeyi temenni ediyorum. Ülke çıkarları için yapacakları özverili çalışmalarda üstün başarılar diliyor, selam ve saygılar sunuyorum” diye konuştu  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.