Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Belediyesi İftar Yemeği Düzenledi

NEVŞEHİR 04.06.2018 - 06:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Belediyesi İftar Yemeği Düzenledi

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından kasabada geleneksel iftar yemeği düzenlendi.
  Çat Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe, KADEM Temsilcisi İlkay Akün, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve kasaba halkı katıldı.   Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yaptığı açıklamada, “ Çat Belediyemiz olarak her yıl düzenlediğimiz iftar yemeğine hoş geldiniz. Bugün bizleri burada yalnız bırakmayan Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş’a AK Parti milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, KADEM Temsilcisi İlkay Akün ve tüm kasaba halkımıza teşekkür ederim. 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Çat kasabamız seçimlere hazır ve kasaba halkımız Vakit Türkiye Vakti diyor. İnşallah her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Çat kasabası yine tarihi bir oy ile Vakit Türkiye Vakti’ni demiş olacak” dedi.
Çat Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından kasabada geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

 

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe, KADEM Temsilcisi İlkay Akün, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve kasaba halkı katıldı.

 

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yaptığı açıklamada, “ Çat Belediyemiz olarak her yıl düzenlediğimiz iftar yemeğine hoş geldiniz. Bugün bizleri burada yalnız bırakmayan Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş’a AK Parti milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, KADEM Temsilcisi İlkay Akün ve tüm kasaba halkımıza teşekkür ederim. 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Çat kasabamız seçimlere hazır ve kasaba halkımız Vakit Türkiye Vakti diyor. İnşallah her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Çat kasabası yine tarihi bir oy ile Vakit Türkiye Vakti’ni demiş olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.