Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Gençlikspor: 2 Acıgölspor:1

SPOR 09.12.2017 - 15:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Gençlikspor: 2 Acıgölspor:1

Nevşehir 1.Amatör Lig B grubu karşılaşmasında Çat Gençlikspor, Acıgölspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı.
  1.Amatör Lig B Grubu karşılaşmasında Çat Gençlikspor ile Acıgölspor Avanos çim futbol sahasında karşılaştı. Son iki sezonunun şampiyonu Çat Gençlikspor’un Acıgölspor karşısında oldukça zorlandığı gözlenirken ÇatGençlikspor’un gollerini Volkan ve Serdar kaydederken Acıgölspor’un tek golünü ise Çağatay kaydetti.   Bu sonucun ardından Çat Gençlikspor puanını 13’e çıkartırken Acıgölspor ise 15 puanda kaldı. 
Nevşehir 1.Amatör Lig B grubu karşılaşmasında Çat Gençlikspor, Acıgölspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı.

 

1.Amatör Lig B Grubu karşılaşmasında Çat Gençlikspor ile Acıgölspor Avanos çim futbol sahasında karşılaştı. Son iki sezonunun şampiyonu Çat Gençlikspor’un Acıgölspor karşısında oldukça zorlandığı gözlenirken ÇatGençlikspor’un gollerini Volkan ve Serdar kaydederken Acıgölspor’un tek golünü ise Çağatay kaydetti.

 

Bu sonucun ardından Çat Gençlikspor puanını 13’e çıkartırken Acıgölspor ise 15 puanda kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.