Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Kasabasında Kınalı Kuzular Askere Uğurlandı

NEVŞEHİR 09.07.2018 - 09:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Kasabasında Kınalı Kuzular Askere Uğurlandı

Nevşehir’in merkez ilçeye başlı Çat Kasabasında askere gidecek olan kınalı kuzular için uğurlama töreni düzenlendi.
  Çat Belediyesi tarafından kasabada bulunan Kültür Merkezi’nde asker uğurlama töreni düzenlendi. Düzenlenen törene AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, , İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve kasaba halkı katıldı.   AK Parti milletvekili Açıkgöz,  “Şanlı ordumuza, kahraman koç yiğitlerimizi asker olarak Çat Beldemizden uğurluyoruz. Aziz milletimizle, imanlı ve vatanına sevdalı gençlerimiz; ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’imizin teminatıdır. Rabbim, ordumuzu her daim muzaffer eylesin” dedi.
Nevşehir’in merkez ilçeye başlı Çat Kasabasında askere gidecek olan kınalı kuzular için uğurlama töreni düzenlendi.

 

Çat Belediyesi tarafından kasabada bulunan Kültür Merkezi’nde asker uğurlama töreni düzenlendi. Düzenlenen törene AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, , İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve kasaba halkı katıldı.

 

AK Parti milletvekili Açıkgöz,  “Şanlı ordumuza, kahraman koç yiğitlerimizi asker olarak Çat Beldemizden uğurluyoruz. Aziz milletimizle, imanlı ve vatanına sevdalı gençlerimiz; ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’imizin teminatıdır. Rabbim, ordumuzu her daim muzaffer eylesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.