Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çatspor GK'nün Yeni Reklam Sponsoru Kardelen Koleji Oldu

SPOR 07.03.2017 - 15:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çatspor GK'nün Yeni Reklam Sponsoru Kardelen Koleji Oldu

Özel Kardelen Koleji Çatspor GK takımına forma reklam sponsoru oldu.
Özel Kardelen  Koleji Çatspor GK takımına forma reklam sponsoru oldu.   Nevşehir Gençlik Spor stadında yapılan toplantıda reklam sponsorluğu resmi olarak gerçekleşti. Çatspor Futbol Takımı yeni formaları ile objektiflere poz verirken 1. Amatörde gurubunda namağlup playofflara çıktı.    Nevşehir 1. Amatör Ligi playoff maçlarında yeni formalarıyla sahada olacakları öğrenildi.     ''ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM' Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ise yaptığı açıklamada; "Yücel Menekşe iyi bir insan. Nevşehir'de kendilerini görmekten ve örnek işlere imza atmalarından mutluluk duyuyoruz. Özel Kardelen Koleji, Çatspor G.K  takımına forma reklam sponsoru olmasının diğer kurumlara ve iş adamlarımıza örnek teşkil etmesini diliyorum. Kardelen Kolejine ve sayın Yücel Mekenşe'ye çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.  
Özel Kardelen Koleji Çatspor GK takımına forma reklam sponsoru oldu.

Özel Kardelen  Koleji Çatspor GK takımına forma reklam sponsoru oldu.

 

Nevşehir Gençlik Spor stadında yapılan toplantıda reklam sponsorluğu resmi olarak gerçekleşti. Çatspor Futbol Takımı yeni formaları ile objektiflere poz verirken 1. Amatörde gurubunda namağlup playofflara çıktı. 

 

Nevşehir 1. Amatör Ligi playoff maçlarında yeni formalarıyla sahada olacakları öğrenildi.  

 

''ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM'
Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ise yaptığı açıklamada; "Yücel Menekşe iyi bir insan. Nevşehir'de kendilerini görmekten ve örnek işlere imza atmalarından mutluluk duyuyoruz. Özel Kardelen Koleji, Çatspor G.K  takımına forma reklam sponsoru olmasının diğer kurumlara ve iş adamlarımıza örnek teşkil etmesini diliyorum. Kardelen Kolejine ve sayın Yücel Mekenşe'ye çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.