Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Ödemiş Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 12:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Ödemiş Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti

Ödemiş ile Dernek Başkanı Sabriye Tuncay ve dernek üyeleri arasında sıcak geçen görüşmede, Ödemiş Çankaya’nın 81 ili temsil ettiğini belirtirken, Artvin’ninde önemli yeri olduğunun altını çizdi. Doğası, tarihi, kültür zenginlikleriyle olduğu kadar Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında ve yaşatılmasında önemli görev üstlenen Artvin’nin insanı ile de özel bir yeri olduğunu vurguladı. Eşininde Artvinli olduğunu belirten Ödemiş, CHP de önemli görevlerde bulunan merhum milletvekili Sn. Turgut Altunkaya’nın yiğeni Mimar Deniz Ödemiş ile evlendikten sonra Artvin’i yakından tanıdğını belirtti. Dernek Başkanı Sabriye Tuncay, Bekir Ödemiş’in deneyimine ve birikimine dikkat çekerek, Ödemiş’in Artvin’in içinden biri olduğu kadar Çankaya’nında içinden gelen bir insan olduğunun altını çizdi. Artvinlilerin insan sevgisi ve gelişmiş demokrasi kültürünün tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyen Ödemiş, sözlerini ; Çankaya Belediye Başkanı seçildiği takdirde, katılımcı yerel yönetim anlayışını Artvin insanının bu bilgi ve deneyimi ile daha da zenginleştirmek istediğini belirterek sonlandırdı.

Ödemiş ile Dernek Başkanı Sabriye Tuncay ve dernek üyeleri arasında sıcak geçen görüşmede, Ödemiş Çankaya’nın 81 ili temsil ettiğini belirtirken, Artvin’ninde önemli yeri olduğunun altını çizdi. Doğası, tarihi, kültür zenginlikleriyle olduğu kadar Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında ve yaşatılmasında önemli görev üstlenen Artvin’nin insanı ile de özel bir yeri olduğunu vurguladı.

Eşininde Artvinli olduğunu belirten Ödemiş, CHP de önemli görevlerde bulunan merhum milletvekili Sn. Turgut Altunkaya’nın yiğeni Mimar Deniz Ödemiş ile evlendikten sonra Artvin’i yakından tanıdğını belirtti.

Dernek Başkanı Sabriye Tuncay, Bekir Ödemiş’in deneyimine ve birikimine dikkat çekerek, Ödemiş’in Artvin’in içinden biri olduğu kadar Çankaya’nında içinden gelen bir insan olduğunun altını çizdi.

Artvinlilerin insan sevgisi ve gelişmiş demokrasi kültürünün tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyen Ödemiş, sözlerini ; Çankaya Belediye Başkanı seçildiği takdirde, katılımcı yerel yönetim anlayışını Artvin insanının bu bilgi ve deneyimi ile daha da zenginleştirmek istediğini belirterek sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.