Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Belediye Başkanı Duru’dan Genel Sekreter Eldivan’a Ziyaret

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2016 - 13:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Belediye Başkanı Duru’dan Genel Sekreter Eldivan’a Ziyaret

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Eldivan’ı ziyaret etti.   İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Eldivan’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileğinde bulunan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, “ Avanos Kaymakamı olarak görev yapmanızın yanı sıra Özel İdare Genel Sekreteriği görevine vekaleten atanmanızdan dolayı yeni görevinizde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Özel İdare Genel Sekreterliği görevinde de Nevşehir’imiz için başarılı çalışmalara imza atacaksınız. Yeni göreviniz bir kez daha hayırlı olsun diliyorum” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’de  burada yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinizde başarılar diliyorum diye konuştu.  İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Eldivan ise ziyaretlerinden dolayı Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'e ve Eczacı Emrah Akün'e teşekkür etti.   

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Eldivan’ı ziyaret etti.
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Eldivan’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileğinde bulunan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, “ Avanos Kaymakamı olarak görev yapmanızın yanı sıra Özel İdare Genel Sekreteriği görevine vekaleten atanmanızdan dolayı yeni görevinizde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Özel İdare Genel Sekreterliği görevinde de Nevşehir’imiz için başarılı çalışmalara imza atacaksınız. Yeni göreviniz bir kez daha hayırlı olsun diliyorum” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’de  burada yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinizde başarılar diliyorum diye konuştu. 

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Eldivan ise ziyaretlerinden dolayı Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'e ve Eczacı Emrah Akün'e teşekkür etti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.