Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Spor, Göre Spora Acımadı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2015 - 17:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Spor, Göre Spora Acımadı

Nevşehir 1. Amatör Ligde erteleme maçları bugün oynandı. Nevşehir 1. Amatör Ligde Milli Yas nedeniyle ertelenen maçlar bugün oynandı. 1. Amatör Lig A Grubu erteleme maçlarında Nevşehir 2 Nolu çim futbol sahasında oynanan Çat Gençlik Spor, Göre Spor maçının Çat Gençlik Spor 5-2 kazandı. Çat Gençlik Spor, Göre Spor maçını takip eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz maçın hakemlerine ve her iki takımın futbolcularına başarılar diledi. Açıkgöz ve futbolcular birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ise maç başladı. Maçta her iki yarıda da üstün bir oyun sergileyen Çat Gençlik Spor maçı da 5-2 kazanmasını bildi. Çat Sporun gollerini, İsmail, Tuncay(2), Yusuf ve Muhsin kaydetti. Çat Gençlik spor böylelikle 4 olan puanını 7’ye çıkartmış oldu.   

Nevşehir 1. Amatör Ligde erteleme maçları bugün oynandı.
Nevşehir 1. Amatör Ligde Milli Yas nedeniyle ertelenen maçlar bugün oynandı.

1. Amatör Lig A Grubu erteleme maçlarında Nevşehir 2 Nolu çim futbol sahasında oynanan Çat Gençlik Spor, Göre Spor maçının Çat Gençlik Spor 5-2 kazandı. Çat Gençlik Spor, Göre Spor maçını takip eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz maçın hakemlerine ve her iki takımın futbolcularına başarılar diledi. Açıkgöz ve futbolcular birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ise maç başladı.

Maçta her iki yarıda da üstün bir oyun sergileyen Çat Gençlik Spor maçı da 5-2 kazanmasını bildi. Çat Sporun gollerini, İsmail, Tuncay(2), Yusuf ve Muhsin kaydetti. Çat Gençlik spor böylelikle 4 olan puanını 7’ye çıkartmış oldu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.