MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Spor Gol Oldu Yağdı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2016 - 19:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Spor Gol Oldu Yağdı

  Nevşehir 1. Amatör Lig ertelem maçında Çat Spor, Kaymaklı Sporu 5-1 mağlup etti. Nevşehir 1. Amatör ligde şampiyonluk mücadelesine devam eden Çat Gençlik spor erteleme maçında Gülşehir futbol sahasında Kaymaklı spor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona ererken Çat spor maçın ikinci yarısının hemen başında golü buldu. Bu golün 5 dakika ardından ise Kaymaklı spor beraberlik golünü kaydetti. Golü yedikten hemen sonra kısa süreli bir şok yaşayan Çat sporlu futbolcular daha sonra maça ağırlığını koydu. Maçta art ardına bulduğu goller ile Çat Spor,  Kaymaklı Sporu 5-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. 
 

Nevşehir 1. Amatör Lig ertelem maçında Çat Spor, Kaymaklı Sporu 5-1 mağlup etti.

Nevşehir 1. Amatör ligde şampiyonluk mücadelesine devam eden Çat Gençlik spor erteleme maçında Gülşehir futbol sahasında Kaymaklı spor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona ererken Çat spor maçın ikinci yarısının hemen başında golü buldu. Bu golün 5 dakika ardından ise Kaymaklı spor beraberlik golünü kaydetti. Golü yedikten hemen sonra kısa süreli bir şok yaşayan Çat sporlu futbolcular daha sonra maça ağırlığını koydu. Maçta art ardına bulduğu goller ile Çat Spor,  Kaymaklı Sporu 5-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.