Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çocuklara Çanak Oyuncak

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 13:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çocuklara Çanak Oyuncak

Yaşamın her alanında kullanılabilecek ürünler tasarlayan ve bu ürün tasarımlarını bir bir hayata geçiren Avanoslu çanak çömlek ustaları dekoratif ev eşyaları, mutfak gereksinimleri tasarımlarının ardından bu kez de çocukları sevindirecek ürünler üretmeye başladı. Bu ürünlerden biri olan çanak yavru ayı son günlerde çanak çömlek tezgahlarında miniklerin ilgisini görmeye başladı. Çanak Çömlek Ustası Şaban Topuz, yemek kapları, su testisi, bardağı, dekoratif ev ürünleri gibi tasarımların ardından çocukları da sevindirmek istediklerini, bu amaçla yeni üretilen yavru ayıcıklarında miniklerin büyük ilgisini gördüğünü söyledi. 
Yaşamın her alanında kullanılabilecek ürünler tasarlayan ve bu ürün tasarımlarını bir bir hayata geçiren Avanoslu çanak çömlek ustaları dekoratif ev eşyaları, mutfak gereksinimleri tasarımlarının ardından bu kez de çocukları sevindirecek ürünler üretmeye başladı.
Bu ürünlerden biri olan çanak yavru ayı son günlerde çanak çömlek tezgahlarında miniklerin ilgisini görmeye başladı.
Çanak Çömlek Ustası Şaban Topuz, yemek kapları, su testisi, bardağı, dekoratif ev ürünleri gibi tasarımların ardından çocukları da sevindirmek istediklerini, bu amaçla yeni üretilen yavru ayıcıklarında miniklerin büyük ilgisini gördüğünü söyledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.