Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çocuklu Ailelere Büyük Kolaylık

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2013 - 17:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çocuklu Ailelere Büyük Kolaylık

Süpermarketlerdeki alış veriş kolaylığını Vatandaşa tanıyan ve Pazar yerinde alışveriş aracı sayısının geçtiğimiz günlerde 250’ ye çıkaran Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası başkanlığı bu kez de yanlarında çocukları ile pazaryerine alışveriş için gelen ailelere büyük bir kolaylık sağladı. Küçük çocukları ile alışveriş yaparken çocuklarının da yanlarında bulunmasını isteyen ailelere yönelik hizmete sunulan 100 adet modern çocuk alışveriş araçları vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak. Oda Başkanı Osman Güneri, söz konusu çocuklu alışveriş araçlarının vatandaşlardan gelen talepler üzerine hizmete konulduğunu, pazaryerine alışveriş için vatandaşın rahat bir şekilde alışverişlerini yapabilmelerine yönelik bundan sonraki süreçte de bu tür uygulamaların devam edeceğini belirtti. Güneri, “Bu tür yeni hizmetlerimizle amacımız vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışverişlerini yapmaları. Bütün çalışmalarımızda olduğu gibi bu hizmetimizin verilmesinde de katkı sağlayan Nevşehir belediyemize teşekkür ederiz” diye konuştu. 
Süpermarketlerdeki alış veriş kolaylığını Vatandaşa tanıyan ve Pazar yerinde alışveriş aracı sayısının geçtiğimiz günlerde 250’ ye çıkaran Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası başkanlığı bu kez de yanlarında çocukları ile pazaryerine alışveriş için gelen ailelere büyük bir kolaylık sağladı.
Küçük çocukları ile alışveriş yaparken çocuklarının da yanlarında bulunmasını isteyen ailelere yönelik hizmete sunulan 100 adet modern çocuk alışveriş araçları vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak.
Oda Başkanı Osman Güneri, söz konusu çocuklu alışveriş araçlarının vatandaşlardan gelen talepler üzerine hizmete konulduğunu, pazaryerine alışveriş için vatandaşın rahat bir şekilde alışverişlerini yapabilmelerine yönelik bundan sonraki süreçte de bu tür uygulamaların devam edeceğini belirtti.
Güneri, “Bu tür yeni hizmetlerimizle amacımız vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışverişlerini yapmaları. Bütün çalışmalarımızda olduğu gibi bu hizmetimizin verilmesinde de katkı sağlayan Nevşehir belediyemize teşekkür ederiz” diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.