Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çekiç, 'Virüs bizi durduramayacak'

BELEDİYELER 21.04.2020 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çekiç, 'Virüs bizi durduramayacak'

Kaymaklı belediyesi bir yandan Korona virüs ile mücadelesini sürdürürken, öte yandan da kasaba halkına hizmetlerini devam ettiriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı belediyesi bir yandan Korona virüs ile mücadelesini sürdürürken, öte yandan da kasaba halkına hizmetlerini devam ettiriyor.   Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, “9 bin fidan ile kasabamıza destek sağlayan güzelleşmesine ve oksijen kaynağına vesile olan Orman genel müdürlüğüne ve orman il müdürümüze; Kasabamızı yağışlarda sel baskınından kurtarmak için çay ıslah çalışmalarımıza katılan DSİ Kayseri bölge müdürlüğüne ve çalışanlarına; Arazi (Tarla) yollarımızı düzelterek çiftçilerimize daha sağlıklı ve konforlu imkanlar sunmamıza vesile olan Nevşehir İl Özel İdare genel sekreterimize ve bütün bu konularda daima yanımızda desteklerini esirgemeyen Değerli Milletvekillerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Kaymaklı belediyesi bir yandan Korona virüs ile mücadelesini sürdürürken, öte yandan da kasaba halkına hizmetlerini devam ettiriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı belediyesi bir yandan Korona virüs ile mücadelesini sürdürürken, öte yandan da kasaba halkına hizmetlerini devam ettiriyor.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, “9 bin fidan ile kasabamıza destek sağlayan güzelleşmesine ve oksijen kaynağına vesile olan Orman genel müdürlüğüne ve orman il müdürümüze; Kasabamızı yağışlarda sel baskınından kurtarmak için çay ıslah çalışmalarımıza katılan DSİ Kayseri bölge müdürlüğüne ve çalışanlarına; Arazi (Tarla) yollarımızı düzelterek çiftçilerimize daha sağlıklı ve konforlu imkanlar sunmamıza vesile olan Nevşehir İl Özel İdare genel sekreterimize ve bütün bu konularda daima yanımızda desteklerini esirgemeyen Değerli Milletvekillerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.