MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çetin, '10 Ocak çalışan gazeteciler günü kutlu olsun'

GÜNCEL 09.01.2021 - 13:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin, '10 Ocak çalışan gazeteciler günü kutlu olsun'

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın açıklaması yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın açıklaması yaptı.     Çetin, “Basın mesleğinde, çalışanlarla çalıştırılanlar arasında münasebetlerin düzenlenmesi hakkındaki “212 sayılı kanunun yürürlüğe girdiği tarih olan 10 Ocak 1961 tarihinden beri, ülkemizde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır. Basın aydınlatıcı, iyi ve doğru, yol gösterici, fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusu olan bir güçtür. Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisi de hür ve bağımsız basındır. İnsanların haber edinme ve yaşanan gelişmeleri öğrenme noktasında doldurulamaz bir yeri olan basın yayın organlarının sunmuş olduğu hizmet vatandaşlar açısından da önemi yadsınamaz evrensel bir hak olarak karşımıza çıkmaktadır. Dünyada ve ülkemizde yaşanan  olaylardan; basın ve yayın organları aracılığı ile çok kısa bir süre sonra haberdar oluruz. Zor şartlarda kamu ve halk yararına mesleklerini sürdürmeye çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eder, halkımızın yerelde sesini duyurmada göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Çeşitli zorluklar içinde, toplumun bilgilendirilmesine ışık tutulması ülke yararına yönlendirilmesi ve aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirmekte olan, basın kuruluşlarının tüm çalışanlarının bu anlamlı gününü Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak içtenlikle kutluyorum” dedi. 
Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın açıklaması yaptı.  

 

Çetin, “Basın mesleğinde, çalışanlarla çalıştırılanlar arasında münasebetlerin düzenlenmesi hakkındaki “212 sayılı kanunun yürürlüğe girdiği tarih olan 10 Ocak 1961 tarihinden beri, ülkemizde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır. Basın aydınlatıcı, iyi ve doğru, yol gösterici, fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusu olan bir güçtür. Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisi de hür ve bağımsız basındır. İnsanların haber edinme ve yaşanan gelişmeleri öğrenme noktasında doldurulamaz bir yeri olan basın yayın organlarının sunmuş olduğu hizmet vatandaşlar açısından da önemi yadsınamaz evrensel bir hak olarak karşımıza çıkmaktadır. Dünyada ve ülkemizde yaşanan  olaylardan; basın ve yayın organları aracılığı ile çok kısa bir süre sonra haberdar oluruz. Zor şartlarda kamu ve halk yararına mesleklerini sürdürmeye çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eder, halkımızın yerelde sesini duyurmada göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Çeşitli zorluklar içinde, toplumun bilgilendirilmesine ışık tutulması ülke yararına yönlendirilmesi ve aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirmekte olan, basın kuruluşlarının tüm çalışanlarının bu anlamlı gününü Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak içtenlikle kutluyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.