Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çetin, 'Anadolu Türk’ün ezeli ve edebi yurdudur'

GÜNCEL 27.08.2021 - 16:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin, 'Anadolu Türk’ün ezeli ve edebi yurdudur'

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, Zafer haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında Anadolu’nun Türk’ün ebedi ve ezeli yurdu olduğuna dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, Zafer haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında Anadolu’nun Türk’ün ebedi ve ezeli yurdu olduğuna dikkat çekti.     Çetin, “26 Ağustos 1071'den, 26 Ağustos 1922'ye. Gazi Sultan Alparslan'dan, Gazi Mustafa Kemal'e. Gazi Sultan Alparslan 1071'de Anadolu'nun kapısını açtı. Anadolu coğrafyasında hala Türk varlığından rahatsız olanlar Türk'ü yok etmek, ya da Asya bozkırlarına sürebilmek için en zor zamanımızda Çanakkale önlerine geldiler, derslerini aldılar. Yetmedi taşeronlarına Anadolu’yu işgal ettirdiler. Hiç tesadüf değildir ki, Anadolu'nun resmen kapısının açıldığı tarih özellikle seçilmiştir. 26 ağustos 1922, 1071' de Gazi Alparslan'ın açtığı kapının üzerine Gazi Mustafa Kemal ve şanlı arkadaşları açılması mümkün olmayan bir kilit vurmuşlar ve cihana ilan etmişlerdir. Anadolu Türk'ün Ezeli ve Ebedi Yurdudur. Onlar görevlerini yaptılar, sıra bizde. Son nefer, son nefes, son damla kana kadar bu topraklara sahip olmak namus borcumuzdur. Bu yolda can veren tüm kahramanlarımıza rahmet diliyorum” dedi.                                                                                                                      
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, Zafer haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında Anadolu’nun Türk’ün ebedi ve ezeli yurdu olduğuna dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, Zafer haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında Anadolu’nun Türk’ün ebedi ve ezeli yurdu olduğuna dikkat çekti.  

 

Çetin, “26 Ağustos 1071'den, 26 Ağustos 1922'ye. Gazi Sultan Alparslan'dan, Gazi Mustafa Kemal'e. Gazi Sultan Alparslan 1071'de Anadolu'nun kapısını açtı. Anadolu coğrafyasında hala Türk varlığından rahatsız olanlar Türk'ü yok etmek, ya da Asya bozkırlarına sürebilmek için en zor zamanımızda Çanakkale önlerine geldiler, derslerini aldılar. Yetmedi taşeronlarına Anadolu’yu işgal ettirdiler. Hiç tesadüf değildir ki, Anadolu'nun resmen kapısının açıldığı tarih özellikle seçilmiştir. 26 ağustos 1922, 1071' de Gazi Alparslan'ın açtığı kapının üzerine Gazi Mustafa Kemal ve şanlı arkadaşları açılması mümkün olmayan bir kilit vurmuşlar ve cihana ilan etmişlerdir. Anadolu Türk'ün Ezeli ve Ebedi Yurdudur. Onlar görevlerini yaptılar, sıra bizde. Son nefer, son nefes, son damla kana kadar bu topraklara sahip olmak namus borcumuzdur. Bu yolda can veren tüm kahramanlarımıza rahmet diliyorum” dedi. 

                                                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.