MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çetin, 'Tedbirlere uyalım, korona'dan kurtulalım'

SAĞLIK 02.02.2021 - 11:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin, 'Tedbirlere uyalım, korona'dan kurtulalım'

Yalnızca sosyal hayatta değil, çalışma hayatında da kurallara sıkı sıkıya uyulması gerekiyor. Özellikle evlerinde yaşlı ya da riskli grupta yer alan aile fertleri tedbirlere uymalı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yalnızca sosyal hayatta değil, çalışma hayatında da kurallara sıkı sıkıya uyulması gerekiyor. Özellikle evlerinde yaşlı ya da riskli grupta yer alan aile fertleri tedbirlere uymalı.     Tedbirlere ve kurallara uyulması ile ilgili açıklama yapan Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, “Pandemi ile yaşamak vatandaşlarımızı hem ruhsal anlamda hem de fiziki anlamda zorluyor. Ancak alınan tedbirler vatandaşlarımızın daimi sağlıklarının kalıcı olması için. Kasım ayı ortaları ile başlayan tedbirlerin önümüzdeki haftalarda da sürmesini bekliyoruz. Tedbirler nedeni ile vaka sayılarında ciddi düşüş yaşandı, yaşana düşüş ile sağlıkçı arkadaşlarımız rahat bir nefes aldı diyebilirim. Ancak, son 15 gündür bir artış gözleniyor. Bu artışın sebebi tedbirlerden bir miktar sıkılan vatandaşlarımızın hal ve hareketlerine gereken özeni göstermemesinden kaynaklanıyor. Bugünleri de birbirimizle dayanışma içinde aşacağız. Sağlık personeli olarak geçtiğimiz günlerde özlük haklarımız ve gelir durumumuzla ilgili taleplerimiz devam ediyor. Bizler salgında en ön safta savaşan neferleriz. Aylardır mesai kavramı olmaksızın çalışıyoruz. Ailelerimizden uzaktayız. Vatandaşlarımızın bu gerçekleri görerek bizlere yardımcı olmaları gerekiyor. O yüzden “Evde Kal Nevşehir” diyoruz. Gerekmedikçe dışarı çıkmayalım” dedi. 
Yalnızca sosyal hayatta değil, çalışma hayatında da kurallara sıkı sıkıya uyulması gerekiyor. Özellikle evlerinde yaşlı ya da riskli grupta yer alan aile fertleri tedbirlere uymalı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yalnızca sosyal hayatta değil, çalışma hayatında da kurallara sıkı sıkıya uyulması gerekiyor. Özellikle evlerinde yaşlı ya da riskli grupta yer alan aile fertleri tedbirlere uymalı.  

 

Tedbirlere ve kurallara uyulması ile ilgili açıklama yapan Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, “Pandemi ile yaşamak vatandaşlarımızı hem ruhsal anlamda hem de fiziki anlamda zorluyor. Ancak alınan tedbirler vatandaşlarımızın daimi sağlıklarının kalıcı olması için. Kasım ayı ortaları ile başlayan tedbirlerin önümüzdeki haftalarda da sürmesini bekliyoruz. Tedbirler nedeni ile vaka sayılarında ciddi düşüş yaşandı, yaşana düşüş ile sağlıkçı arkadaşlarımız rahat bir nefes aldı diyebilirim. Ancak, son 15 gündür bir artış gözleniyor. Bu artışın sebebi tedbirlerden bir miktar sıkılan vatandaşlarımızın hal ve hareketlerine gereken özeni göstermemesinden kaynaklanıyor. Bugünleri de birbirimizle dayanışma içinde aşacağız. Sağlık personeli olarak geçtiğimiz günlerde özlük haklarımız ve gelir durumumuzla ilgili taleplerimiz devam ediyor. Bizler salgında en ön safta savaşan neferleriz. Aylardır mesai kavramı olmaksızın çalışıyoruz. Ailelerimizden uzaktayız. Vatandaşlarımızın bu gerçekleri görerek bizlere yardımcı olmaları gerekiyor. O yüzden “Evde Kal Nevşehir” diyoruz. Gerekmedikçe dışarı çıkmayalım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.