MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çetin, 'Türkiye cumhuriyeti 97 yıllık dev bir çınar'

GÜNCEL 28.10.2020 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin, 'Türkiye cumhuriyeti 97 yıllık dev bir çınar'

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıldönümünde, "Özgürlük, demokrasi ve gelişmişlik yolumuzu aydınlatan ışığın kaynağı olan Cumhuriyetin ilanının 97. yıldönümü kutlu olsun" dedi.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıldönümünde, "Özgürlük, demokrasi ve gelişmişlik yolumuzu aydınlatan ışığın kaynağı olan Cumhuriyetin ilanının 97. yıldönümü kutlu olsun" dedi.    Çetin, "Cumhuriyet; şanlı tarihimizin şekillendirdiği köklü kültürümüzden ve engin tecrübelerimizden yola çıkarak geliştirdiğimiz devlet anlayışımızın en son tekamülü, milletin egemenliğine dayanan en ideal yönetim tarzıdır. Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman ecdadımızın esarete ve işgale karşı, kanları ve canları pahasına kurup, gelecek nesillere emanet ettiği en kıymetli hazinemizdir. Cumhuriyet, sayısız şehidimizin mübarek kanlarıyla sulayarak vatan yaptığımız bu toprakların tapusunun; yok olmak üzere olan bir milletin şahlanıp işgale ve emperyalizme karşı kıyama durması sonucunda, millete teslim edildiği rejimin adıdır. Cumhuriyet, başlarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere “Ya istiklal ya ölüm” parolasıyla küllerinden doğan inanmış bir milletin, esaretin her türlüsüne “Hayır” deyişinin ilanıdır. İçinden geçmekte olduğumuz bu kritik süreçte Devletimizin ve kazanımlarımızın kıymetini bir kere daha anlıyor, “Ecdadımızla ne kadar gurur duysak azdır.” diyoruz. Bizlere bu güzel vatanı ve Devletimizi hediye eden bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Emanetlerine sahip çıkacağımıza, devletimizi korumak, yaşatmak ve gençlerimize daha güzel bir gelecek bırakmak için her türlü fedakarlığı göstereceğimize söz veriyoruz. Özgürlük, demokrasi ve gelişmişlik yolumuzu aydınlatan ışığın kaynağı olan Cumhuriyetin ilanının 97. yıldönümü kutlu olsun” dedi.   
Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıldönümünde, "Özgürlük, demokrasi ve gelişmişlik yolumuzu aydınlatan ışığın kaynağı olan Cumhuriyetin ilanının 97. yıldönümü kutlu olsun" dedi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıldönümünde, "Özgürlük, demokrasi ve gelişmişlik yolumuzu aydınlatan ışığın kaynağı olan Cumhuriyetin ilanının 97. yıldönümü kutlu olsun" dedi. 

 

Çetin, "Cumhuriyet; şanlı tarihimizin şekillendirdiği köklü kültürümüzden ve engin tecrübelerimizden yola çıkarak geliştirdiğimiz devlet anlayışımızın en son tekamülü, milletin egemenliğine dayanan en ideal yönetim tarzıdır. Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman ecdadımızın esarete ve işgale karşı, kanları ve canları pahasına kurup, gelecek nesillere emanet ettiği en kıymetli hazinemizdir. Cumhuriyet, sayısız şehidimizin mübarek kanlarıyla sulayarak vatan yaptığımız bu toprakların tapusunun; yok olmak üzere olan bir milletin şahlanıp işgale ve emperyalizme karşı kıyama durması sonucunda, millete teslim edildiği rejimin adıdır. Cumhuriyet, başlarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere “Ya istiklal ya ölüm” parolasıyla küllerinden doğan inanmış bir milletin, esaretin her türlüsüne “Hayır” deyişinin ilanıdır. İçinden geçmekte olduğumuz bu kritik süreçte Devletimizin ve kazanımlarımızın kıymetini bir kere daha anlıyor, “Ecdadımızla ne kadar gurur duysak azdır.” diyoruz. Bizlere bu güzel vatanı ve Devletimizi hediye eden bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Emanetlerine sahip çıkacağımıza, devletimizi korumak, yaşatmak ve gençlerimize daha güzel bir gelecek bırakmak için her türlü fedakarlığı göstereceğimize söz veriyoruz. Özgürlük, demokrasi ve gelişmişlik yolumuzu aydınlatan ışığın kaynağı olan Cumhuriyetin ilanının 97. yıldönümü kutlu olsun” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.