Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çetin, 'Türkiye Kamu-Sen’siz olmaz'

NEVŞEHİR 24.06.2020 - 10:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin, 'Türkiye Kamu-Sen’siz olmaz'

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türkiye Kamu-Sen’in 28. Kuruluş yıldönümünü işte bu sözle kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türkiye Kamu-Sen’in 28. Kuruluş yıldönümünü işte bu sözle kutladı.   Türkiye Kamu-Sen’in çeyrek asır boyunca eğilmeden, bükülmeden hak bildiği yolda ilerlediğine dikkat çeken Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, “Türkiye Kamu-Sen bugün 28 yaşında Çeyrek asır boyunca inandığımız değerleri eğilmeden, bükülmeden, hak bilerek yaşadık. Bu kutlu mücadelemizde yanımızda olan, emek veren tüm dava arkadaşlarımızı saygıyla selamlıyor, hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk, hakka yürümüş olanlara rahmet diliyorum. Türkiye Kamu-Sen’siz Türkiye olmaz. Nice 28 yıllara” dedi.
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türkiye Kamu-Sen’in 28. Kuruluş yıldönümünü işte bu sözle kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türkiye Kamu-Sen’in 28. Kuruluş yıldönümünü işte bu sözle kutladı.

 


Türkiye Kamu-Sen’in çeyrek asır boyunca eğilmeden, bükülmeden hak bildiği yolda ilerlediğine dikkat çeken Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, “Türkiye Kamu-Sen bugün 28 yaşında Çeyrek asır boyunca inandığımız değerleri eğilmeden, bükülmeden, hak bilerek yaşadık. Bu kutlu mücadelemizde yanımızda olan, emek veren tüm dava arkadaşlarımızı saygıyla selamlıyor, hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk, hakka yürümüş olanlara rahmet diliyorum. Türkiye Kamu-Sen’siz Türkiye olmaz. Nice 28 yıllara” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.