Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çetin yeniden Kamu-Sen İl Temsilcisi

NEVŞEHİR 16.06.2020 - 10:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin yeniden Kamu-Sen İl Temsilcisi

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğine yeniden atandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğine yeniden atandı.   Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları arasında yapılan değerlendirme sonucunda her yıl yapılan il temsilcisi atamasında Turgay Çetin yeniden bu göreve getirildi.   16 Yıldır Türk Sağlık-Sen Şube Başkanlığını yürüten, 2014 Yılından bu yana Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevine atanan Turgay Çetin, her yıl Haziran ayında yapılan atamadan bu kez de il temsilciliği görevini aldı.
Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğine yeniden atandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğine yeniden atandı.

 

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları arasında yapılan değerlendirme sonucunda her yıl yapılan il temsilcisi atamasında Turgay Çetin yeniden bu göreve getirildi.

 

16 Yıldır Türk Sağlık-Sen Şube Başkanlığını yürüten, 2014 Yılından bu yana Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevine atanan Turgay Çetin, her yıl Haziran ayında yapılan atamadan bu kez de il temsilciliği görevini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.