Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çetin yeniden Kamu-Sen İl temsilcisi

NEVŞEHİR 11.06.2021 - 10:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin yeniden Kamu-Sen İl temsilcisi

Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Turgay Çetin yeniden Kamu-Sen il temsilciliğine getirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Turgay Çetin yeniden Kamu-Sen il temsilciliğine getirildi.   Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin imzasıyla gönderilen yazıda Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı görevini de yürüten Turgay Çetin'in yeniden Türkiye Kamu-Sen il Temsilcisi olarak görevlendirildiği bildirildi.     Kendisine olan güveninden dolayı Genel Başkan Önder Kahveci ve genel merkez yönetimine teşekkürlerini bildiren Turgay Çetin, genel merkez disiplin kurulu üyeliğini de sürdürüyor. 
Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Turgay Çetin yeniden Kamu-Sen il temsilciliğine getirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Turgay Çetin yeniden Kamu-Sen il temsilciliğine getirildi.

 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin imzasıyla gönderilen yazıda Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı görevini de yürüten Turgay Çetin'in yeniden Türkiye Kamu-Sen il Temsilcisi olarak görevlendirildiği bildirildi.  

 

Kendisine olan güveninden dolayı Genel Başkan Önder Kahveci ve genel merkez yönetimine teşekkürlerini bildiren Turgay Çetin, genel merkez disiplin kurulu üyeliğini de sürdürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.