Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cevher Dudayev Mahallesine yeni bir park kazandırıldı

NEVŞEHİR 21.07.2019 - 22:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cevher Dudayev Mahallesine yeni bir park kazandırıldı

Nevşehir Belediyesi, Cevher Dudayev Mahallesi’nde yapımına başladığı yeni parkı kısa süre içinde tamamladı.
  Nevşehir Belediyesi, Cevher Dudayev Mahallesi’nde yapımına başladığı yeni parkı kısa süre içinde tamamladı. İçerisinde çocuk oyun grubu, spor alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası gibi alanların bulunduğu park, vatandaşın hizmetine sunuldu.   Daha yeşil ve yaşanabilir bir Nevşehir için çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, Cevher Dudayev Mahallesi Vatan Caddesi’ne yeni bir park daha kazandırdı. Nevşehir Belediyesi, mahalle sakinlerinin keyifli zamanlar yaşayabilmesi için yaptığı yeni parkın içerisinde zemini kauçuk kaplama ahşap çocuk oyun gurubu alanı, spor alanı, yeşil alan, yürüyüş parkuru, oturma bankları gibi birçok özelliği bir arada sundu. Bunun yanı sıra gençler için mahalleye bir de basketbol sahası kazandırıldı ve vatandaşların araçlarını park etmeleri için park etrafında otopark yapıldı. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park, vatandaşın hizmetine girdi.   Tüm ekipmanları Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından imal edilerek yapılan yeni parkın Cevher Dudayev Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Rasim Arı, şehrin tüm mahallelerindeki parklarda gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni parkların yapımının da hızla sürdüğünü kaydetti. Çocukların parklarda daha güvenli olmaları için oyun gruplarının ahşaptan imal edilerek zeminin kauçuk döşendiğini vurgulayan Arı, “Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirirken çocuklarımızın da güven içerisinde oynayabilecekleri yeni parklar yapıyoruz. Yılsonuna kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunun yanı sıra tüm çocuk parklarımızı da yenileyerek halkımızın hizmetine sokacağız. “ dedi.
Nevşehir Belediyesi, Cevher Dudayev Mahallesi’nde yapımına başladığı yeni parkı kısa süre içinde tamamladı.

 

Nevşehir Belediyesi, Cevher Dudayev Mahallesi’nde yapımına başladığı yeni parkı kısa süre içinde tamamladı. İçerisinde çocuk oyun grubu, spor alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası gibi alanların bulunduğu park, vatandaşın hizmetine sunuldu.

 

Daha yeşil ve yaşanabilir bir Nevşehir için çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, Cevher Dudayev Mahallesi Vatan Caddesi’ne yeni bir park daha kazandırdı. Nevşehir Belediyesi, mahalle sakinlerinin keyifli zamanlar yaşayabilmesi için yaptığı yeni parkın içerisinde zemini kauçuk kaplama ahşap çocuk oyun gurubu alanı, spor alanı, yeşil alan, yürüyüş parkuru, oturma bankları gibi birçok özelliği bir arada sundu. Bunun yanı sıra gençler için mahalleye bir de basketbol sahası kazandırıldı ve vatandaşların araçlarını park etmeleri için park etrafında otopark yapıldı. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park, vatandaşın hizmetine girdi.

 

Tüm ekipmanları Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından imal edilerek yapılan yeni parkın Cevher Dudayev Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Rasim Arı, şehrin tüm mahallelerindeki parklarda gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni parkların yapımının da hızla sürdüğünü kaydetti. Çocukların parklarda daha güvenli olmaları için oyun gruplarının ahşaptan imal edilerek zeminin kauçuk döşendiğini vurgulayan Arı, “Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirirken çocuklarımızın da güven içerisinde oynayabilecekleri yeni parklar yapıyoruz. Yılsonuna kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunun yanı sıra tüm çocuk parklarımızı da yenileyerek halkımızın hizmetine sokacağız. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.