Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cezaevinde görüş günleri değişikliği

NEVŞEHİR 20.01.2020 - 12:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cezaevinde görüş günleri değişikliği

Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde görüş günlerinde değişiklik yapıldı.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde görüş günlerinde değişiklik yapıldı.   1 Mart 2020 tarihinden geçerli olmak üzere haftanın Cuma günleri kapalı ve açık ziyaret yapan FETÖ/PDY, PKK, DEAŞ terör örgütleri hükümlü tutukluların ziyaretlerinin haftanın çarşamba gününe, Haftanın Çarşamba günü kapalı ve açık ziyaretleri olan adli hükümlü tutukluların ziyaretlerinin haftanın cuma gününe alındı.
Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde görüş günlerinde değişiklik yapıldı.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde görüş günlerinde değişiklik yapıldı.

 

1 Mart 2020 tarihinden geçerli olmak üzere haftanın Cuma günleri kapalı ve açık ziyaret yapan FETÖ/PDY, PKK, DEAŞ terör örgütleri hükümlü tutukluların ziyaretlerinin haftanın çarşamba gününe, Haftanın Çarşamba günü kapalı ve açık ziyaretleri olan adli hükümlü tutukluların ziyaretlerinin haftanın cuma gününe alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.