Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cezaevinde mahkumlar üretiyor, özel bölümde satışa sunuluyor

NEVŞEHİR 15.06.2020 - 12:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cezaevinde mahkumlar üretiyor, özel bölümde satışa sunuluyor

Nevşehir E Tipi kapalı cezaevinde birbirinden maharetli mahkumların ürettiği çanak çömlek ürünler Adliyenin giriş katında oluşturulan özel bölümde satışa sunuluyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi kapalı cezaevinde birbirinden maharetli mahkumların ürettiği çanak çömlek ürünler Adliyenin giriş katında oluşturulan özel bölümde satışa sunuluyor.   Daha önce yıllarca il merkezinde ordu evinin hemen karşısındaki ahşep büfelerde satışa sunulan birbirinden renkli ve el emeği göz nuru ürünler görenlerin büyük ilgisini de çekiyor.   Çini vazo ve tabakların yanında, üzerinde Kapadokya bölgesine has çıkarma resimlerinde bulunduğu çanak çömlekler arasında hemen hemen her bütçeye ve beğeniye uygun ürünler yer alıyor.   Son yıllarda evlerin önemli dekorasyon ürünleri arasına giren perforje ürünlerinde sergilenerek satışa sunulduğu Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi hediyelik eşya satış reyonunda çok çeşitli ev dekorasyon ürününü de bulabilmek mümkün.
Nevşehir E Tipi kapalı cezaevinde birbirinden maharetli mahkumların ürettiği çanak çömlek ürünler Adliyenin giriş katında oluşturulan özel bölümde satışa sunuluyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi kapalı cezaevinde birbirinden maharetli mahkumların ürettiği çanak çömlek ürünler Adliyenin giriş katında oluşturulan özel bölümde satışa sunuluyor.

 

Daha önce yıllarca il merkezinde ordu evinin hemen karşısındaki ahşep büfelerde satışa sunulan birbirinden renkli ve el emeği göz nuru ürünler görenlerin büyük ilgisini de çekiyor.

 

Çini vazo ve tabakların yanında, üzerinde Kapadokya bölgesine has çıkarma resimlerinde bulunduğu çanak çömlekler arasında hemen hemen her bütçeye ve beğeniye uygun ürünler yer alıyor.

 

Son yıllarda evlerin önemli dekorasyon ürünleri arasına giren perforje ürünlerinde sergilenerek satışa sunulduğu Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi hediyelik eşya satış reyonunda çok çeşitli ev dekorasyon ürününü de bulabilmek mümkün.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.