Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cezaevinde üretilen çiniler Başkentlilerin beğenisine sunuldu

NEVŞEHİR 25.09.2019 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cezaevinde üretilen çiniler Başkentlilerin beğenisine sunuldu

Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İş yurdu Müdürlüğü Çini Atölyesinde üretilen çini ve çömlek ürünlerini başkent halkına tanıtma ve satışında bulunuldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İş yurdu Müdürlüğü Çini Atölyesinde üretilen çini ve çömlek ürünlerini başkent halkına tanıtma ve satışında bulunuldu.   Söz konusu etkinliğe dair değerlendirmelerde bulunan Cezaevi Müdürü Kaan Gençer, “Fuar’da standımızı Ankara Hakimi sayın Mehmet Tuna Kaya, Cezaevimiz eski Cumhuriyet Savcısı şimdi Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Y. Doç. Dr. Sayın Erdal Yerdelen, çok kıymetli büyüğümüz sayın Sebahattin Sevinç, kurum müdürlerimiz Hatemi Sevinç, Necmi Acun, Ayhan Çapacı beyler, Ar-Ge Müdürü sayın Menderes Çelebi bey, Sosyolog Sevim Kızılırmak hanım Ankara Yenimahalle Vaizi sayın Latif Adsaz bey, Nevşehir’de görev yapan şimdi Ankara'da görevli ve eski çalıştığımız yerlede görevli arkadaşlarımız Gökmen Çelen, Muzaffer Baz, Yakup Evren, Hasan Çelenk, İsmail Eray Şener, Süleyman Özçelik beyler, Melek Kaya hanım ve ismini yazamadığım bir çok arkadaşlarımız ile görüşme fırsatı oldu. Fuar’da standımızda gelen ziyaretçilere Çömlek yapımı gösterilerek, istekli olan ziyaretçilerimize çömlek yaptırılarak yaptıkları çömlekler kendilerine günün anısına verildi. Çini Atölyemizin son bir yılda çok hızlı gelişmesi için gayret, çaba, emek sarf eden Atölye şefi Merve Daldemir hanım, Muhasebe Yetkilisi Sulhettin Acar, Çini atölyesinin emektarları İbrahim Özdemir, Savaş Gönül, Soysal Keser, Halil Erkek, Okan Yıldırım, Teknisyen İbrahim İşgören beylere ayrıca İnfaz işlerinin yürütülmesi, kurum güvenliğinin sağlanması, sağlık hizmetleri, eğitim ve iyileştirme çalışmalarının yürütülmesinde canı gönülden fedakarca çalışan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.  
Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İş yurdu Müdürlüğü Çini Atölyesinde üretilen çini ve çömlek ürünlerini başkent halkına tanıtma ve satışında bulunuldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İş yurdu Müdürlüğü Çini Atölyesinde üretilen çini ve çömlek ürünlerini başkent halkına tanıtma ve satışında bulunuldu.

 

Söz konusu etkinliğe dair değerlendirmelerde bulunan Cezaevi Müdürü Kaan Gençer, “Fuar’da standımızı Ankara Hakimi sayın Mehmet Tuna Kaya, Cezaevimiz eski Cumhuriyet Savcısı şimdi Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Y. Doç. Dr. Sayın Erdal Yerdelen, çok kıymetli büyüğümüz sayın Sebahattin Sevinç, kurum müdürlerimiz Hatemi Sevinç, Necmi Acun, Ayhan Çapacı beyler, Ar-Ge Müdürü sayın Menderes Çelebi bey, Sosyolog Sevim Kızılırmak hanım Ankara Yenimahalle Vaizi sayın Latif Adsaz bey, Nevşehir’de görev yapan şimdi Ankara'da görevli ve eski çalıştığımız yerlede görevli arkadaşlarımız Gökmen Çelen, Muzaffer Baz, Yakup Evren, Hasan Çelenk, İsmail Eray Şener, Süleyman Özçelik beyler, Melek Kaya hanım ve ismini yazamadığım bir çok arkadaşlarımız ile görüşme fırsatı oldu. Fuar’da standımızda gelen ziyaretçilere Çömlek yapımı gösterilerek, istekli olan ziyaretçilerimize çömlek yaptırılarak yaptıkları çömlekler kendilerine günün anısına verildi. Çini Atölyemizin son bir yılda çok hızlı gelişmesi için gayret, çaba, emek sarf eden Atölye şefi Merve Daldemir hanım, Muhasebe Yetkilisi Sulhettin Acar, Çini atölyesinin emektarları İbrahim Özdemir, Savaş Gönül, Soysal Keser, Halil Erkek, Okan Yıldırım, Teknisyen İbrahim İşgören beylere ayrıca İnfaz işlerinin yürütülmesi, kurum güvenliğinin sağlanması, sağlık hizmetleri, eğitim ve iyileştirme çalışmalarının yürütülmesinde canı gönülden fedakarca çalışan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.