Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Chez Galip İngiltere’de Gazete Manşetlerinde

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2016 - 17:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Chez Galip İngiltere’de Gazete Manşetlerinde

  Nevşehir’in Avanos ilçesinde turizm sektöründe hizmet veren Chez Galip İngiltere’de yayınlanan bir gazetenin manşetlerini süsledi.   İngiltere’nin başkenti Londra’da yayınlanan “Metro” isimli gazetede “Evrendeki Garip Müzeler” başlıklı haberde Avanos ilçesinde turizm sektöründe hizmet veren Chez Galip yer aldı. Gazetede yaklaşık yarım sayfa Chez Galip’e ayıran gazetede okuyucularına evrendeki en garip müzelerden bir tanesi diye tanıtımını yaptı. 
 
Nevşehir’in Avanos ilçesinde turizm sektöründe hizmet veren Chez Galip İngiltere’de yayınlanan bir gazetenin manşetlerini süsledi.
 
İngiltere’nin başkenti Londra’da yayınlanan “Metro” isimli gazetede “Evrendeki Garip Müzeler” başlıklı haberde Avanos ilçesinde turizm sektöründe hizmet veren Chez Galip yer aldı. Gazetede yaklaşık yarım sayfa Chez Galip’e ayıran gazetede okuyucularına evrendeki en garip müzelerden bir tanesi diye tanıtımını yaptı. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.