MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP 29 Mart Pazar Günü Ön Seçim Yapacak

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2015 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP 29 Mart Pazar Günü Ön Seçim Yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 29 Mart Pazar günü ön seçim heyecanı yaşanacak. Cumhuriyet Halk Partisinde seçim yarışı hafta sonunda yapılacak olan ön seçim ile başlıyor. 29 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan ön seçimde CHP’de, Mehmet Değirmenci, Serkan Sağlamer, Bülent Tekiner, Fahri Ertik, Seyhan Duru, Hakim Demirci ve Cuma Yorgancı isimleri yarışacak. Öte yandan Nevşehir İlçe Seçim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada 29 Mart Pazar günü oy kullanacak olan partililere bazı uyarılarda bulundu. Nevşehir İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde; Cumhuriyet Halk Partisi 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimine, Nevşehir çevresinden katılacak olan milletvekili adaylarını ön seçim yöntemiyle 29 Mart Pazar günü belirleyecektir. Ön Seçimde oy verme işlemi 08:00-17:00 saatleri arasında Nevşehir Ticaret Meslek Lisesinde yapılacaktır. Ön Seçime katılacak üyeler, kimlik bilgilerini ve oy kullanacakları sandık numaraları ile sandık sıra numaralarını gösteren parti seçmen kartları ile birlikte 298 sayılın kanunun 97. Maddesinde belirtilen T.C Kimlik numaralı, resimli ve resmi nitelikte kimlik belgeleri ile birlikte sandık kurulan başvurmaları ilan olunu.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 29 Mart Pazar günü ön seçim heyecanı yaşanacak.

Cumhuriyet Halk Partisinde seçim yarışı hafta sonunda yapılacak olan ön seçim ile başlıyor. 29 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan ön seçimde CHP’de, Mehmet Değirmenci, Serkan Sağlamer, Bülent Tekiner, Fahri Ertik, Seyhan Duru, Hakim Demirci ve Cuma Yorgancı isimleri yarışacak.
Öte yandan Nevşehir İlçe Seçim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada 29 Mart Pazar günü oy kullanacak olan partililere bazı uyarılarda bulundu. Nevşehir İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;
  1. Cumhuriyet Halk Partisi 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimine, Nevşehir çevresinden katılacak olan milletvekili adaylarını ön seçim yöntemiyle 29 Mart Pazar günü belirleyecektir.
  2. Ön Seçimde oy verme işlemi 08:00-17:00 saatleri arasında Nevşehir Ticaret Meslek Lisesinde yapılacaktır.
  3. Ön Seçime katılacak üyeler, kimlik bilgilerini ve oy kullanacakları sandık numaraları ile sandık sıra numaralarını gösteren parti seçmen kartları ile birlikte 298 sayılın kanunun 97. Maddesinde belirtilen T.C Kimlik numaralı, resimli ve resmi nitelikte kimlik belgeleri ile birlikte sandık kurulan başvurmaları ilan olunu.
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.