Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Bu İlçe ve Beldelere Göz Koydu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2013 - 09:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Bu İlçe ve Beldelere Göz Koydu

CHP 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde özellikle beldelerde sıkı bir çalışma içerisine girdi. CHP’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Mehmet Değirmenci ilçe başkanları ile yaptığı toplantı sonrasında Nevşehir’de seçim startını verdi. CHP İl Başkanlığı tarafından ise Nevşehir Merkez’de iki belde, Derinkuyu’da bir belde ve Avanos’ta da iki beldeye göz koydu. Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Uçhisar ve Göreme Beldelerine göz koyan CHP İl Başkanlığı burada seçimleri kazanacaklarına kesin gözüyle bakıyor. CHP İl Başkanlığı Uçhisar ve Göreme Beldelerinin dışında Derinkuyu’unu Yazıhüyük, Avanos’ta ise Özkonak ve Çalış Beldelerinde yapılacak sıkı bir çalışmanın ardından bu beldeleri CHP Belediyesi olarak kazanacaklarına inanıyorlar.   CHP Nevşehir İl Başkanlığı bu beldelerin dışında ise dört ilçeye de kesin gözüyle bakıyor. CHP Derinkuyu, Hacıbektaş, Avanos ve Ürgüp ilçelerinde de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkanlığı'nı kazanmayı amaçlıyor.
CHP 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde özellikle beldelerde sıkı bir çalışma içerisine girdi. CHP’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Mehmet Değirmenci ilçe başkanları ile yaptığı toplantı sonrasında Nevşehir’de seçim startını verdi. CHP İl Başkanlığı tarafından ise Nevşehir Merkez’de iki belde, Derinkuyu’da bir belde ve Avanos’ta da iki beldeye göz koydu. Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Uçhisar ve Göreme Beldelerine göz koyan CHP İl Başkanlığı burada seçimleri kazanacaklarına kesin gözüyle bakıyor. CHP İl Başkanlığı Uçhisar ve Göreme Beldelerinin dışında Derinkuyu’unu Yazıhüyük, Avanos’ta ise Özkonak ve Çalış Beldelerinde yapılacak sıkı bir çalışmanın ardından bu beldeleri CHP Belediyesi olarak kazanacaklarına inanıyorlar.
 
CHP Nevşehir İl Başkanlığı bu beldelerin dışında ise dört ilçeye de kesin gözüyle bakıyor. CHP Derinkuyu, Hacıbektaş, Avanos ve Ürgüp ilçelerinde de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkanlığı'nı kazanmayı amaçlıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.