Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP' de Yücel 3. döneme aday

SİYASET 23.10.2019 - 09:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP' de Yücel 3. döneme aday

Cumhuriyet Halk Partisinde delege seçimleriyle başlayacak olan kongre sürecinde merak edilen konulardan biri de merkez ilçe başkanlığına kimin ya da kimlerin aday olacağı.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde delege seçimleriyle başlayacak olan kongre sürecinde merak edilen konulardan biri de merkez ilçe başkanlığına kimin ya da kimlerin aday olacağı.   2 dönemdir CHP Merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten Semasi Yücel'in yeniden aday olacağı öğrenildi. Yücel'in yeniden bu göreve aday olmasını isteyenlerin başında CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan'ın olduğu belirtiliyor.   Yücel'in karşısına çıkması muhtemel isimlerin bu durumun ardından nasıl hareket edeceği merakla bekleniyor.
Cumhuriyet Halk Partisinde delege seçimleriyle başlayacak olan kongre sürecinde merak edilen konulardan biri de merkez ilçe başkanlığına kimin ya da kimlerin aday olacağı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde delege seçimleriyle başlayacak olan kongre sürecinde merak edilen konulardan biri de merkez ilçe başkanlığına kimin ya da kimlerin aday olacağı.

 

2 dönemdir CHP Merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten Semasi Yücel'in yeniden aday olacağı öğrenildi. Yücel'in yeniden bu göreve aday olmasını isteyenlerin başında CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan'ın olduğu belirtiliyor.

 

Yücel'in karşısına çıkması muhtemel isimlerin bu durumun ardından nasıl hareket edeceği merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.