MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP'den Cumhuriyet Bayramı kutlama programı

SİYASET 28.10.2020 - 15:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP'den Cumhuriyet Bayramı kutlama programı

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirildi.     Hükümet konağı önündeki programa İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe, Gençlik Kolları Başkanı Yekta Gürbüz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldılar.     CHP Parti çelenginin Atatürk anıtına konmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden programda İl Başkanı Kamil Gülmez günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaptı.     Gülmez konuşmasında; "Cumhuriyet toplumu ümmetten Ulus, bireyi kuldan yurttaş konumuna yükselten bir aydınlanma devrimidir. 29 Ekim bir mucizenin yıldönümüdür. Cumhuriyetimizi bizlere kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Eşsiz bir zafer üzerine yükselen Cumhuriyetimiz ilelebet demokratik, laik ve sosyal bir devlet olarak sonsuza kadar yaşayacaktır. Tüm Milletimizin, Nevşehir halkımızın bayramı kutlu olsun" dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirildi.  

 

Hükümet konağı önündeki programa İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe, Gençlik Kolları Başkanı Yekta Gürbüz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldılar.  

 

CHP Parti çelenginin Atatürk anıtına konmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden programda İl Başkanı Kamil Gülmez günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaptı.  

 

Gülmez konuşmasında; "Cumhuriyet toplumu ümmetten Ulus, bireyi kuldan yurttaş konumuna yükselten bir aydınlanma devrimidir. 29 Ekim bir mucizenin yıldönümüdür. Cumhuriyetimizi bizlere kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Eşsiz bir zafer üzerine yükselen Cumhuriyetimiz ilelebet demokratik, laik ve sosyal bir devlet olarak sonsuza kadar yaşayacaktır. Tüm Milletimizin, Nevşehir halkımızın bayramı kutlu olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.