MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba Avanos Belediyesini Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2014 - 10:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba Avanos Belediyesini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile Sarıyer, Şişli, Avcılar, Silivri, Yenimahalle Belediye Başkanlarından oluşan heyet, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce’yi makamında ziyaret etti.   Başkanlık Makamında gerçekleştirilen ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Değirmenci ve Avanos Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı C. Alper İbaş’ta misafirlere eşlik ettiler.   Sıcak bir ortamda, samimi ve uzun süren bir sohbetin ardından heyet Avanos’u ve Kapadokya Bölgesini gezdiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile Sarıyer, Şişli, Avcılar, Silivri, Yenimahalle Belediye Başkanlarından oluşan heyet, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce’yi makamında ziyaret etti.
 
Başkanlık Makamında gerçekleştirilen ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Değirmenci ve Avanos Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı C. Alper İbaş’ta misafirlere eşlik ettiler.
 
Sıcak bir ortamda, samimi ve uzun süren bir sohbetin ardından heyet Avanos’u ve Kapadokya Bölgesini gezdiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.